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closedAccess2010Health-promoting activities of ultra-filtered okara protein hydrolysates released by in vitro gastrointestinal digestion: identification of active peptide from soybean lipoxygenaseJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Alaíz Barragán, Manuel CSIC ORCID ; Vioque, Javier CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2008Health-promoting effects of a dietary fiber concentrate from the soybean byproduct okara in ratsJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Tenorio, M. D; Espinosa Martos, Irene; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996High dietary fibre powders from orange and lime peels: Associated polyphenols and antioxidant capacityLarrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017High hydrostatic pressure aided by food-grade enzymes as a novel approach for Okara valorizationPérez-López, Elena CSIC; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessHigh_Peña_Armada_Art2020.pdf.jpg2020High hydrostatic pressure assisted by Celluclast® releases oligosaccharides from apple by-productPeña Armada, Rocío de la; Villanueva Suárez, M. José; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCIDartículo
openAccesshighingredi.pdf.jpg2022High hydrostatic pressure assisted by food-grade enzymes as a sustainable approach for the development of an antioxidant ingredientPeña Armada, Rocío de la; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Villanueva Suárez, M. José; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010High hydrostatic pressure improves the functionality of dietary fibre in okara by-product from soybeanMateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Mateos-Peinado, C; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Improved evaporative light scattering detection for carbohydrate analysisCondezo-Hoyos, Luis; Pérez-López, Elena CSIC; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessin-vitro-fermentability-and-prebiotic-potential-.pdf.jpg2016In vitro fermentability and prebiotic potential of soyabean Okara by human faecal microbiotaPérez-López, Elena CSIC; Cela, D.; Costabile, Adele; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessinvitrobifidu.pdf.jpg2021In vitro fermentability of globe artichoke by-product by Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium bifidumHolgado, Francisca CSIC ORCID ; Campos, Gema CSIC; Heras, Cristina de las CSIC; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011IN VITRO INHIBITORY ACTIVITY ON ANGIOTENSIN-CONVERTING ENZYME OF OKARA PROTEIN HYDROLYSATES PRODUCED WITH PEPSIN.Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Alaíz Barragán, Manuel CSIC ORCID ; Vioque, Javier CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004In vivo assay of Okara (a waste in the process of making tofu)Préstamo, Guadalupe CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Espinosa Martos, Irene; Redondo Cuenca, Araceli; Tenorio, M. D.; Rodríguez-Sevilla, Dcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Indigestible fraction and starch availability in peas measured in vitroGarcía Domingo, Carmen; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Indigestible fraction of edible marine seaweedsRupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Toledano, Gemaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Indigestible fraction of okara from soybean: Composition, physicochemical properties and in vitro fermentability by pure cultures of Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium bifidumEspinosa-Martos, Irene; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Indigestible fraction of okara from soybean: Composition, physicochemical properties and in vitro fermentability by pure cultures of Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium bifidum (European Food Research and Technology DOI: 10.1007/s00217-008-0979-7)Espinosa Martos, Irene; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Infrared characterisation, monosaccharide profile and antioxidant activity of chemical fractionated polysaccharides from the edible seaweed sugar Kombu (Saccharina latissima)Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessinulinsour.pdf.jpg2021Inulin extraction from common inulin-containing plant sourcesRedondo Cuenca, Araceli; Herrera-Vázquez, Selene Elizabeth; Condezo-Hoyos, Luis; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Low molecular weight carbohydrates in vegetable by-productsRupérez Antón, Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Low molecular weight carbohydrates released from Okara by enzymatic treatment under high hydrostatic pressurePérez-López, Elena CSIC; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo