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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Ultrasonically assisted solid-phase extraction and GC analysis of filbertone in hazelnut oilRuiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Use of a superabsorbent polymer for the pre-concentration of volatile components from complex matricesFlores, Gema CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
openAccessuseantioxidant.pdf.jpg2022Use of exogenous salicylic acid in the preharvest treatment of olive tree to enrich olive fruits in antioxidantsGómez-Jiménez, Maria C.; Camarero, M. C.; Briegas, B.; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Use of the enantiomeric composition for the assessment of the authenticity of fruit beveragesRuiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Caja, Maria del Mar; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Variations in ellagic acid, quercetin and myricetin in berry cultivars after preharvest methyl jasmonate treatmentsFlores, Gema CSIC; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
openAccess10_9_2020_Variations.pdf.jpg2020Variations in fatty acid composition and antioxidant content in olive fruits as a result of the application of phytoregulators to the olive tree (Olea europaea L.)Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Gómez-Jiménez, Maria C.; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Varietal differences in terpene composition of blackcurrant (Ribes nigrum L) berries by solid phase microextraction/gas chromatographyRuiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Dobson, Garyartículo