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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess2023New technological strategies for improving the lipid content in food productsCofrades, Susana CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Optimisation of freezing process with pressure steaming of potato tissues (cv Monalisa)Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Morillo,M. J.; Canet, Wenceslao CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Optimization of low-temperature blanching for retention of potato firmness: Effect of previous storage time on compression propertiesCanet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Optimization of stepwise blanching of frozen-thawed potato tissues (cv. Monalisa)Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSICartículo
openAccessfoods-08-00190.pdf.jpg1-jun-2019Oral wine texture perception and its correlation with instrumental texture features of wine-saliva mixturesLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Simone, Elena; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Oscillatory properties of fresh and frozen/thawed mashed potatoes as modified by mixtures of amidated low-methoxyl pectin and xanthan gumÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Canet, Wenceslao CSICcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Oscillatory rheological properties of fresh and frozen/thawed mashed potatoes as modified by different cryoprotectantsÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
openAccesspercepvega.pdf.jpg2020Percepción del consumidor hacia productos veganos-vegetarianosAlcorta, Alexandra CSIC; Porta, Adrià CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID póster de congreso
openAccessphenoldigest.pdf.jpg2019Phenolic compounds, microstructure and viscosity of onion and apple products subjected to in vitro gastrointestinal digestionHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fernández-Jalao, Irene CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Quiles, Amparo; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Hernando, Isabel; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Photobacterium phosphoreum isolated as a luminescent colony from spoiled fish, cultured in model system under controlled atmospheresLópez Caballero, M. E. CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Sánchez Fernández, Juan Antonio; Moral, Antonioartículo
openAccessphysicafermenta.pdf.jpg2019Physical effects of dietary fibre on simulated luminal flow, studied by in vitro dynamic gastrointestinal digestion and fermentationTamargo, Alba ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Potential of fatty components in the valorization of foods by means of health claimsCofrades, Susana CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Principal component analysis to study the effect of temperature fluctuations during storage of frozen potatoÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSICartículo
openAccess2017Propiedades de textura en boca de componentes del vino tintoJiménez López, Pilar; Simone, Elena; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDpresentación
openAccesslettustres.pdf.jpg2018Propiedades reológicas y firmeza de lechugas sometidas a estreses hídrico y por baja temperaturaÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Blanch Rojo, María CSIC ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; García, Gorka; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessPATENTE305814.pdf.jpg29-mar-2010Puré de patata natural congelado y estabilizado mediante una mezcla de crioprotectores y su procedimiento de elaboraciónCanet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSICpatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Quality and safety of frozen vegetablesCanet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Quality of mashed potatoes: Effect of adding blends of kappa-carrageenan and xanthan gumFernández, Cristina CSIC; Canet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
openAccessreadyheating.pdf.jpg2017Ready-to-eat chickpea flour purée or cream processed by hydrostatic high pressure with final microwave heatingÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Campos, Gema CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
openAccessrelatintak.pdf.jpg2018Relationship between interindividual differences on saliva composition and temporal perception of aromatic stimuli during wine intakeCriado, Celia CSIC ORCID; Chaya, Carolina; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fernández-Ruiz, Virginia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID póster de congreso