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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-dic-2008Kinetic study of the antioxidant compounds and antioxidant capacity during germination of Vigna radiata cv. Emmerald, Glycine max cv. jutro and Glycine max cv. MeritFernández-Orozco, Rebeca CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2006Kinetics of free protein amino acids, free non-protein amino acids and trigonelline in soybean (Glycine max L.) and lupin (Lupinus angustifolius L.) sproutsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Kuo, Yu-Haey; Lambein, Fernand; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2003Kinetics of soluble carbohydrates by action of endo/exo α-galactosidase enzyme in lentils and peasFrías, Juana CSIC ORCID ; Doblado, Rosa; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Kinetics of trypsin inhibitor activity and phenolic compounds during natural fermentation of lentilsTabera, Javier; Estrella, Isabel CSIC ; Villa, Rosa CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC póster de congreso
openAccessPosterCyTACSIA17.pdf.jpg2017La combinación de fermentación e hidrólisis enzimática mejora la liberación de compuestos bioactivos en lenteja con efectos protectores frente al síndrome metabólicoBautista-Expósito, Sara CSIC; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID póster de congreso
openAccessFriasICTANgRUPO.pdf.jpg2018Las leguminosas en la prevención de enfermedades crónicasFrías, Juana CSIC ORCID presentación
openAccesslentilpepti.pdf.jpg2021Lentil and fava bean with contrasting germination kinetics: a focus on digestion of proteins and bioactivity of resistant peptidesBautista-Expósito, Sara CSIC; Vandenberg, Albert; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Lentil starch content and its microscopical structure as influenced by natural fermentationSotomayor, Cristina; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Fornal, Józef; Sadowska, Jadwiga; Urbano, Gloriaartículo
openAccessmanufpowder.pdf.jpg2022Manufacture of healthy snack bars supplemented with moringa sprout powderCoello, Karin E.; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cartea González, María Elena CSIC ORCID; Velasco Pazos, Pablo CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-jun-2014Maximising the phytochemical content and antioxidant activity of Ecuadorian brown rice sprouts through optimal germination conditionsCáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
openAccessmetabol77Se.pdf.jpg2013Metabolismo de la SeMeSeCys en ratas alimentadas con chucrut enriquecido en 77SeSánchez-Martínez, Maria José; Pérez-Corona, Teresa; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Porres, Jesús M.; Urbano, Gloria; Cámara, Carmen; Madrid, Yolandacomunicación de congreso
openAccessWO2015114186A1.pdf.jpg6-ago-2015Method of obtaining germinated whole rice grains and products derived therefrom and comprising biologically active compoundsFrías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessWO2015114186A1.pdf.jpg6-ago-2015Method of obtaining germinated whole rice grains and products derived therefrom and comprising biologically active compoundsFrías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2007Microstructural and biochemical changes in raw and germinated cowpea seeds upon high-pressure treatmentBlaszczak, W.; Doblado, Rosa; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Sadowska, Jadwiga; Fornal, Józefartículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg14-sep-2012Multifunctional properties of soy milk fermented by enterococcus faecium strains isolated from raw soy milkMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Torino, Maria Ines; Martín, Vicente; Arroyo, Rebeca; García Mora, Patricia CSIC; Estrella, Isabel CSIC ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Rodríguez, Juan Miguel; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Natural fermentation of lentilsTabera, Javier; Frías, Juana CSIC ORCID ; Estrella, Isabel CSIC ; Villa, Rosa CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Natural fermentation of lentils. Functional properties and potential in breadmaking of fermented lentil flourSadowska, Jadwiga; Fornal, Józef; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Natural fermentation of lentils. Influence of time, flour concentration, and temperature on the kinetics of monosaccharides, disaccharide, and α-galactosidesFrías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Kozlowska, Halina; Tabera, Javier; Honke, Joanna; Hedley, Clifford L.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Natural fermentation of lentils: Influence of time, concentration and temperature on the kinetics of hydrolysis of inositol phosphatesKozlowska, Halina; Honke, Joanna; Sadowska, Jadwiga; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2002New functional legume foods by germination: Effect on the nutritive value of beans, lentils and peasVidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Sierra, Isabel; Blázquez, Inmaculada; Lambein, Fernand; Kuo, Yu-Haeyartículo