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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessefectantinfla.pdf.jpg2018Efecto anti-inflamatorio de extractos de harina de algarroba y alga wakame in vitroPortillo, María P.; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Rico, Daniel CSIC ORCID; Frías, Juana CSIC ORCID ; Lasa, Arrate; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Fernández-Quintela, Alfredo; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID póster de congreso
openAccessdry_heat_puffing_Paucar.pdf.jpg2018Effect of dry heat puffing on nutritional composition, fatty acid, amino acid and phenolic profiles of pseudocereals grainsPaucar-Menacho, Luz María; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effect of extrusion on the nutritional and non-nutritive compounds of Pisum sativum L.Frías, Juana CSIC ORCID ; Giacomino, S.; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Pellegrino, N.; Ferreyra, V.; Apro, Nicolás; Olivera Carrión, Margarita; Vidal-Valverde, Concepción CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2008Effect of fermentation conditions on the antioxidant capacity of Lupinus angustifolius cv. ZapatonFernández-Orozco, Rebeca CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Effect of flour extraction and baking process on vitamins B1 and B2 content and antioxidant capacity of traditional rye breadMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Michalska-Ciechanowska, Anna; Piskula, Mariusz K.; Zieliński, Halinapóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2009Effect of flour extraction rate and baking on thiamine and riboflavin content and antioxidant capacity of traditional rye breadMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Michalska-Ciechanowska, Anna; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Zieliński, Halinaartículo
closedAccessnov-2009Effect of flour extraction rate and baking process on vitamin B1 and B2 and antioxidant activity of ginger based productsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Horszwald, Anna; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Zielinski, Henrykartículo
openAccessEffect of germination and elicitation.pdf.jpgabr-2015Effect of germination and elicitation on phenolic composition and bioactivity of kidney beansDueñas, Montserrat CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Limón, Rocío CSIC; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2005Effect of germination and fermentation on the antioxidant vitamin content and antioxidant capacity of Lupinus albus L. var. MultolupaFrías, Juana CSIC ORCID ; Miranda, M, L; Doblado, Rosa; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Effect of germination on physico-chemical properties of lentil starch and its componentsFrías, Juana CSIC ORCID ; Fornal, Józef; Ring, Steve G.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-mar-2008Effect of germination on the protein fractional composition of different lupin speciesGulewicz, Piotr; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Ciesiołka, Danuta; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
openAccessposterSLACA.pdf.jpg2017Effect of germination time and temperature on bioactive compounds of purple corn (Zea mays L.)Paucar-Menacho, Luz María; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Effect of high pressure treatment on the microbiological quality of stored sauerkrautPeñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC póster de congreso
openAccesseffesoak.pdf.jpg1995Effect of light on carbohydrates and hydrosoluble vitamins of lentils during soakingFrías, Juana CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Sierra, Isabel; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2003Effect of natural and controlled fermentation on flatus-producing compounds of beans (Phaseolus vulgaris)Granito, Marisela; Champ, Martine; Guerra, Marisa; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Effect of natural fermentation on carbohydrates, riboflavin and trypsin inhibitor activity of lentilsVidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Tabera, Javier; Ruiz, Raquel CSIC; Bacon, Jimartículo
closedAccessnov-2007Effect of phytic acid degradation by soaking and exogenous phytase on the bioavailability of magnesium and zinc from Pisum sativum, L.Urbano, Gloria; Frejnagel, Sławomir; Porres, Jesús M.; Aranda Ramírez, María Pilar; Gómez-Villalva, Elena; Frías, Juana CSIC ORCID ; López-Jurado, Maríaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Effect of processing on phytic acid content of lentilsGorospe, Maria J.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Effect of processing on some antinutritional factors of lentilsVidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Estrella, Isabel CSIC ; Gorospe, Maria J.; Ruiz, Raquel CSIC; Bacon, Jimartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Effect of processing on some antinutritive factors of Cicer arietinum. Influence on protein digestibility and food intake in ratsNestares, T.; Barrionuevo, M.; Lopez-Frias, M.; Urbano, Gloria; Díaz-Pollan, Concepción; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Estrella, E.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC comunicación de congreso