Mostrando resultados 57 a 73 de 73
< Anterior
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2014 | Lípidos bioactivos en productos lácteos | Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villar-Tajadura, M. Antonia CSIC; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2010 | Lípidos bioactivos en productos lácteos | Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villar-Tajadura, M. Antonia CSIC; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 1-ene-2023 | Major dietary lipids in nutrition and health | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2013 | Mechanisms of Oxidation in Food Lipids | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | nov-2018 | Microencapsulation of Conjugated Linoleic Acid (CLA)‐Rich Oil with Skimmed Milk Components Protects against Polymerization | Holgado, Francisca CSIC ORCID ; García-Martínez, M. del Carmen CSIC; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Nuevos contaminantes químicos durante el procesado de los alimentos y sus implicaciones en la salud | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Nuevos contaminantes químicos generados durante el procesado | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | nov-2018 | Occurrence of lipid oxidation compounds in commercialised functional dairy products | García-Martínez, M. del Carmen CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 13-oct-2015 | Oxidation of a functional, CLA-rich oil during storage: determination of volatile and non-volatile compounds | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; García-Martínez, M. del Carmen CSIC | comunicación de congreso |
openAccess | | 5-may-2016 | Oxidation of a functional, CLA-rich oil: determination of volatile and non-volatile compounds | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; García-Martínez, M. del Carmen CSIC | artículo |
closedAccess | | 20-oct-2019 | Oxidative Stability of Spray-dried versus Freeze-dried Microencapsulated Oil Samples | Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 11-dic-2021 | Performance of Olive-Pomace Oils in Discontinuous and Continuous Frying. Comparative Behavior with Sunflower Oils and High-Oleic Sunflower Oils | Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Relevancia de la preparación de patatas fritas en hogares españoles en la exposición a acrilamida | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Martínez-Monzó, J.; García-Segovia, P.; Morales, F. J. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 27-jun-2016 | Risk/benefit considerations of a new formulation of wheat-based biscuit supplemented with different amounts of chia flour | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2023 | Risk/benefit evaluation of chia seeds as a new ingredient in cereal-based foods | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Gómez García, Pablo CSIC ORCID; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2020 | RP-UHPLC–DAD-QTOF-MS as a powerful tool of oleuropein and ligstroside characterization in olive-leaf extract and their contribution to the improved performance of refined olive-pomace oil during heating | Hammouda, Ibtissem Ben; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Sonda, Ammar; Skalicka-Wozniak, Krystyna; Bouaziz, Mohamed | artículo |
openAccess | | 24-nov-2021 | Stability of bioactive compounds in olive-pomace oil at frying temperature and incorporation into fried foods | Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID | artículo |