English   español  

Navegación por Autor rp09364

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 57 a 73 de 73 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessLípidos bioactivos.pdf.jpg2014Lípidos bioactivos en productos lácteosRodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villar-Tajadura, M. Antonia CSIC; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessLipidolacteobioact.pdf.jpg2010Lípidos bioactivos en productos lácteosRodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villar-Tajadura, M. Antonia CSIC; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-ene-2023Major dietary lipids in nutrition and healthMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2013Mechanisms of Oxidation in Food LipidsMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessPostprint_2018_JAOCS_V95_P1399.pdf.jpgnov-2018Microencapsulation of Conjugated Linoleic Acid (CLA)‐Rich Oil with Skimmed Milk Components Protects against PolymerizationHolgado, Francisca CSIC ORCID ; García-Martínez, M. del Carmen CSIC; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
openAccessnuevosalu.pdf.jpg2019Nuevos contaminantes químicos durante el procesado de los alimentos y sus implicaciones en la saludDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessnuevosprocesad.pdf.jpg2021Nuevos contaminantes químicos generados durante el procesadoMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessPostP_2018_IDJ_V86_P27.pdf.jpgnov-2018Occurrence of lipid oxidation compounds in commercialised functional dairy productsGarcía-Martínez, M. del Carmen CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-oct-2015Oxidation of a functional, CLA-rich oil during storage: determination of volatile and non-volatile compoundsMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; García-Martínez, M. del Carmen CSICcomunicación de congreso
openAccess5-may-2016Oxidation of a functional, CLA-rich oil: determination of volatile and non-volatile compoundsMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; García-Martínez, M. del Carmen CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-oct-2019Oxidative Stability of Spray-dried versus Freeze-dried Microencapsulated Oil SamplesHolgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID póster de congreso
openAccessfoods-10-03081.pdf.jpg11-dic-2021Performance of Olive-Pomace Oils in Discontinuous and Continuous Frying. Comparative Behavior with Sunflower Oils and High-Oleic Sunflower OilsHolgado, Francisca CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
openAccessacrilamidahogar.pdf.jpg2017Relevancia de la preparación de patatas fritas en hogares españoles en la exposición a acrilamidaMesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Martínez-Monzó, J.; García-Segovia, P.; Morales, F. J. CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessRisk_benefit_considerations_.pdf.jpg27-jun-2016Risk/benefit considerations of a new formulation of wheat-based biscuit supplemented with different amounts of chia flourMesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessriskfood.pdf.jpg2023Risk/benefit evaluation of chia seeds as a new ingredient in cereal-based foodsMesías, Marta CSIC ORCID ; Gómez García, Pablo CSIC ORCID; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessFreezing kinetic parameters influence allergenic and infective (00000004).pdf.jpg2020RP-UHPLC–DAD-QTOF-MS as a powerful tool of oleuropein and ligstroside characterization in olive-leaf extract and their contribution to the improved performance of refined olive-pomace oil during heatingHammouda, Ibtissem Ben; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Sonda, Ammar; Skalicka-Wozniak, Krystyna; Bouaziz, Mohamedartículo
openAccessfoods-10-02906.pdf.jpg24-nov-2021Stability of bioactive compounds in olive-pomace oil at frying temperature and incorporation into fried foodsRuiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID artículo