Mostrando resultados 43 a 62 de 73
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2017 | Impact of the characteristics of fresh potatoes available in-retail on exposure to acrylamide: Case study for French fries | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2020 | Impact of the consumer cooking practices on acrylamide formation during the preparation of French fries in Spanish households | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | In vitro fermentability of globe artichoke by-product by Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium bifidum | Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Campos, Gema CSIC; Heras, Cristina de las CSIC; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2017 | In vitro study of bioaccesibility and oxidative stability of squalene in microencapsulated oil | Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2022 | Incorporation of hydroxytyrosol alkyl esters of different chain length as antioxidant strategy in walnut oil spray-dried microparticles with a sodium alginate outer layer | Cáceres, Denisse; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Vergara, Cristina; Romero-Hasler, Patricio; Soto-Bustamante, Eduardo; Robert, Paz | artículo |
openAccess | | 4-sep-2019 | Influence of oil droplet size on the oxidative stability of the free and encapsulated fractions of freeze‐dried microencapsulated sunflower oil | Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | dic-2009 | Influence of relative humidity on oxidation of the free and encapsulated oil fractions in freeze-dried microencapsulated oils | Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2018 | Influence of solvent and lecithin in microencapsulation of fish oil by spray-drying | Encina, Cristian; Vergara, Cristina; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Robert, Paz; Giménez, Begoña CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 14-dic-2020 | Influence of the location of ascorbic acid in walnut oil spray-dried microparticles with outer layer on the physical characteristics and oxidative stability | Cáceres, Denisse; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Vergara, Cristina; Romero-Hasler, Patricio; Soto-Bustamante, Eduardo; Robert, Paz | artículo |
openAccess | | 30-oct-2019 | Influence of the physical state of spray-dried flavonoid-inulin microparticles on oxidative stability of lipid matrices | Morelo, Guibeth; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Romero-Hasler, Patricio; Soto-Bustamante, Eduardo; Robert, Paz | artículo |
closedAccess | | 2008 | Influence of two lipid extraction procedures on the peroxide value in powdered infant formulas | Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Marmesat, Susana CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
openAccess | | 30-mar-2006 | Influencia de la humedad relativa en la oxidación de ingredientes funcionales constituidos por aceites de pescado microencapsulados | Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 9-abr-2008 | Influencia del método de secado en el desarrollo oxidativo de aceites microencapsulados | Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2013 | Influence of homogenisation conditions and drying method on physicochemical properties of dehydrated emulsions containing different solid components | Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | Lípidos bioactivos en productos lácteos | Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villar-Tajadura, M. Antonia CSIC; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2010 | Lípidos bioactivos en productos lácteos | Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villar-Tajadura, M. Antonia CSIC; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 1-ene-2023 | Major dietary lipids in nutrition and health | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2013 | Mechanisms of Oxidation in Food Lipids | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | nov-2018 | Microencapsulation of Conjugated Linoleic Acid (CLA)‐Rich Oil with Skimmed Milk Components Protects against Polymerization | Holgado, Francisca CSIC ORCID ; García-Martínez, M. del Carmen CSIC; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Nuevos contaminantes químicos durante el procesado de los alimentos y sus implicaciones en la salud | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |