English   español  

Navegación por Autor rp09364

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 15 a 34 de 73 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessLípidos_Rodríguez_PV_CapLib2014.pdf.jpg2014Capítulo 4. Lípidos bioactivos en productos lácteosRodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villar-Tajadura, M. Antonia CSIC; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessChanges and Effects of Dietary Oxidized Lipids.pdf.jpg2008Changes and effects of dietary oxidized lipids in the gastrointestinal tractMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; García Martínez, M. C.; Holgado, Francisca CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-oct-2015Chemical changes in oils rich in non-conjugated and conjugated linoleic acid under simulated gastric conditionsMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessfoods-10-02035.pdf.jpg29-ago-2021Chemical Changes of Hydroperoxy-, Epoxy-, Keto- and Hydroxy-Model Lipids under Simulated Gastric ConditionsMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-sep-2009Chemical changes of lipid oxidation compounds under simulated gastric conditionsMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Morales, Arturo CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC comunicación de congreso
openAccesscomparafryi.pdf.jpg2019Comparative study of polymers and total polar compounds as indicators of refined oil degradation during fryingHammouda, Ibtissem Ben; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Freitas, Flavia; Gomes Da Silva, M. D. R.; Bouaziz, Mohamedartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Comprehensive study of the lipid classes of krill oil by fractionation and identification of triacylglycerols, diacylglycerols, and phospholipid molecular species by sing UPLC/QToF-MSCastro-Gómez, Pilar CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Montero, Olimpio CSIC ORCID CVN ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2018_JSciFoofAgric_Concentrates.pdf.jpg25-mar-2018Concentrates of triterpenic acids obtained from crude olive pomace oils: characterization and evaluation of their potential antioxidant activityVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Consumers' decisions on the selection of the end-point in a controlled potato frying process influence the exposure to acrylamideMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID póster de congreso
openAccesscontenirestura.pdf.jpg2020Contenido de acrilamida en patatas fritas elaboradas en servicios de restauraciónMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID póster de congreso
openAccessCIALCOM16.pdf.jpg2014Desarrollo de una línea base para la potencial generación de productos lácteos diferenciados y potocolos de producción de leche y derivados de alto valor nutricionalCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Villar-Tajadura, M. Antonia CSICrevista
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Design of flavonoid microparticles with channel forming properties to improve oxidative stability of sunflower oilMorelo, Guibeth; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Robert, Pazartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Effect of classic sterilization on lipid oxidation in model liquid milk-based infant and follow-on formulasGarcía-Martínez, M. del Carmen CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
openAccesseffecondipost.pdf.jpg2021Effect of consumer's decisions on acrylamide exposure during the preparation of French fries. part 1: Frying conditionsMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccesseffecolor2.pdf.jpg2021Effect of consumer's decisions on acrylamide exposure during the preparation of French fries. Part 2: Color analysisMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccesseffect of sodium replacement.pdf.jpg2015Effect of sodium replacement in cookies on the formation of process contaminants and lipid oxidationMesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Effect of spray-dried flavonoid microparticles on oxidative stability of methyl linoleate as lipid model systemPalma, Manuel; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; García, Paula; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Vergara, Cristina; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Robert, Pazartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Effect of spray-drying with organic solvents on the encapsulation, release and stability of fish oilEncina, Cristian; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Vergara, Cristina; Robert, Pazartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of sterilization of bottled infant milk: impact on lipid oxidation and tocopherolsMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; García-Martínez, M. del Carmen CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessEffectivenes_of_alpha.pdf.jpg2014Effectiveness of alpha-, gamma- and delta-Tocopherol in a CLA-Rich OilMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; García-Martínez, M. del Carmen CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID artículo