Mostrando resultados 143 a 162 de 168
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2022 | Papel de las unidades de cultura científica en la difusión de la nutrición | Martin de Andres, A.; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2022 | Papel de las unidades de cultura científica en la difusión de la nutrición. Caso práctico durante la semana de la Ciencia 2021 en el Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN-CSIC) | Martín de Andrés, Alberto; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2022 | Papel de las unidades de cultura científica en la difusión de la nutrición. Caso práctico durante la semana de la Ciencia 2021 en el Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN-CSIC) | Martín de Andrés, Alberto; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2010 | Pequeñas modificaciones en la dieta de los adolescentes acercan su calidad a la de la dieta Mediterránea | Galdó, Gabriel; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 2020 | Process contaminants in battered and breaded foods prepared at public food service establishments | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2018 | Reassessment of acrylamide content in breakfast cereals. Evolution of the Spanish market from 2006 to 2018 | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Sáez-Escudero, Laura CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Relevancia de la preparación de patatas fritas en hogares españoles en la exposición a acrilamida | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Martínez-Monzó, J.; García-Segovia, P.; Morales, F. J. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2014 | Reliable estimation of dietary exposure to furan from coffee: An automatic vending machine as a case study | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2006 | Retención de calcio en adolescentes: beneficios de la dieta mediterránea | Galdó, Gabriel; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Muñoz-Hoyos, A.; Navarro, María Pilar CSIC | comunicación de congreso |
openAccess | | 27-jun-2016 | Risk/benefit considerations of a new formulation of wheat-based biscuit supplemented with different amounts of chia flour | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2023 | Risk/benefit evaluation of chia seeds as a new ingredient in cereal-based foods | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Gómez García, Pablo CSIC ORCID; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Risk/benefit evaluation of traditional and novel formulations for snacking: Acrylamide and furfurals as process contaminants | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Risk/benefits of new ingredients added to novel cereal-based formulations | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Pereira, Elena; Caleja, Cristina; Pires, Tânia C.S.P.; Calhelha, Ricardo C.; Barros, Lilliam | comunicación de congreso |
embargoedAccess | | 2023 | Risk/Benefits of the use of chia, quinoa, sesame and flax seeds in bakery products. An update review | Olombrada, Elena CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | ¿Snacks saludables? | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2013 | Spanish adolescent's dietary exposure to acrylamide | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 2022 | Study of furanic compound content in common Spanish culinary preparations. Influence of the food preparation setting | González-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2022 | Study of the bioavailability of calcium, magnesium and zinc in Brazilian cheeses. Relationships with antioxidant properties | Paixão Teixeira, José Luan da; Lima Pallone, J.A.; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2023 | Superescolares sanos y científicos | Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Sánchez-Prieto, Milagros CSIC; Zapatera, Belén CSIC ORCID ; Vega, Estela CSIC; Campos, Gema CSIC | trabajo de divulgación |
closedAccess | | 2008 | The antioxidant effect of a diet rich in Maillard reaction products is attenuated after consumption by healthy male adolescents. In vitro and in vivo comparative study | Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Ruiz Roca, Beatriz CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Muñoz-Hoyos, A.; Galdó, Gabriel; Ochoa, Julio J.; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |