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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2001 | Magnesium utilization in rats fed diets containing heated glucose-lysine mixtures | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 2014 | Maillard product consumption and nitrogen digestibility in young and adult rats | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Roncero Ramos, Irene CSIC ORCID; Alonso-Olalla, Rebeca CSIC; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | 2007 | Maillard reaction indicators in diets usually consumed by adolescent population | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2008 | Maillard reaction products and iron availability: studies on in vitro, animals and human models | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Ruiz Roca, Beatriz CSIC; Haro, Ana; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2008 | Maillard reaction products consumption: Magnesium bioavailability and bone mineralization in rats | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
openAccess | | 2004 | Maillard reaction products from glucose-methionine mixtures affect iron utilisation in rats | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | 2004 | Maillard reaction products from glucose-methionine mixtures affect iron utilization in rats | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 2014 | Maillard reaction products modulate gut microbiota composition in adolescents | Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Rubio, Luis A. CSIC ORCID ; Peinado, M. Jesús CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | 27-nov-2011 | Maillard Reaction products profile and intake from typical Spanish dishes | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | 2005 | Las melanoidinas como componentes bioactivos de los alimentos: efectos antioxidantes en el café | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC ; Morales, F. J. CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2017 | Melanoidins as a potential functional food ingredient | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | Metabolic transit of n-carboxymethyl-lysine after consumption of model Maillard reaction products | Roncero Ramos, Irene CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Tessier, Frédéric J.; Niquet-Leridon, Céline; Strauch, Christopher; Monnier, Vincent M.; Navarro, María Pilar CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 2013 | Metabolic transit of Nε-carboxymethyl-lysine after consumption of AGEs from bread crust | Roncero Ramos, Irene CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Tessier, Frédéric J.; Niquet-Leridon, Céline; Strauch, Christopher; Monnier, Vincent M.; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | 2009 | Modificaciones en la disponibilidad del calcio y el magnesio asociadas al tratamiento térmico de la leche | Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Haro, Ana; Navarro, María Pilar CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 2017 | Modifications in bacterial groups and short chain fatty acid production in the gut of healthy adult rats after long-term consumption of dietary Maillard reaction products | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Pastoriza, Silvia CSIC ORCID; Peinado, M. Jesús CSIC; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC ; Rubio, Luis A. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 26-may-2017 | New Knowledge in Analytical, Technological, and Biological Aspects of the Maillard Reaction | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2009 | Non-enzymatic browning: the case of the Maillard reaction | Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2019 | Nuevos contaminantes químicos durante el procesado de los alimentos y sus implicaciones en la salud | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Nuevos contaminantes químicos generados durante el procesado | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2006 | Occurrence of acetic acid and formic acid in breakfast cereals | Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |