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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Magnesium utilization in rats fed diets containing heated glucose-lysine mixturesDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC póster de congreso
openAccessmaillarat.pdf.jpg2014Maillard product consumption and nitrogen digestibility in young and adult ratsDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Roncero Ramos, Irene CSIC ORCID; Alonso-Olalla, Rebeca CSIC; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Maillard reaction indicators in diets usually consumed by adolescent populationDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Maillard reaction products and iron availability: studies on in vitro, animals and human modelsDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Ruiz Roca, Beatriz CSIC; Haro, Ana; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Maillard reaction products consumption: Magnesium bioavailability and bone mineralization in ratsDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
openAccessmaillarat.pdf.jpg2004Maillard reaction products from glucose-methionine mixtures affect iron utilisation in ratsDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Maillard reaction products from glucose-methionine mixtures affect iron utilization in ratsDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Maillard reaction products modulate gut microbiota composition in adolescentsSeiquer, Isabel CSIC ORCID; Rubio, Luis A. CSIC ORCID ; Peinado, M. Jesús CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC artículo
closedAccess87-SCI-2010-FRI-PLATOS-MAILLARD-Delgado_Andrade.pdf.jpg27-nov-2011Maillard Reaction products profile and intake from typical Spanish dishesDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Las melanoidinas como componentes bioactivos de los alimentos: efectos antioxidantes en el caféDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC ; Morales, F. J. CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Melanoidins as a potential functional food ingredientMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Metabolic transit of n-carboxymethyl-lysine after consumption of model Maillard reaction productsRoncero Ramos, Irene CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Tessier, Frédéric J.; Niquet-Leridon, Céline; Strauch, Christopher; Monnier, Vincent M.; Navarro, María Pilar CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Metabolic transit of Nε-carboxymethyl-lysine after consumption of AGEs from bread crustRoncero Ramos, Irene CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Tessier, Frédéric J.; Niquet-Leridon, Céline; Strauch, Christopher; Monnier, Vincent M.; Navarro, María Pilar CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Modificaciones en la disponibilidad del calcio y el magnesio asociadas al tratamiento térmico de la lecheSeiquer, Isabel CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Haro, Ana; Navarro, María Pilar CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Modifications in bacterial groups and short chain fatty acid production in the gut of healthy adult rats after long-term consumption of dietary Maillard reaction productsDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Pastoriza, Silvia CSIC ORCID; Peinado, M. Jesús CSIC; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC ; Rubio, Luis A. CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-06-00040-v2.pdf.jpg26-may-2017New Knowledge in Analytical, Technological, and Biological Aspects of the Maillard ReactionDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
openAccessNon-enzymatic_browning.....pdf.jpg2009Non-enzymatic browning: the case of the Maillard reactionRufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessnuevosalu.pdf.jpg2019Nuevos contaminantes químicos durante el procesado de los alimentos y sus implicaciones en la saludDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessnuevosprocesad.pdf.jpg2021Nuevos contaminantes químicos generados durante el procesadoMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Occurrence of acetic acid and formic acid in breakfast cerealsRufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo