English   español  

Navegación por Autor rp09362

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 180  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Aceite de orujo de oliva, ventajas en la frituraMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessacrimalinves.pdf.jpg2019Acrilamida en alimentos: una visión desde la investigación científicaMorales, F. J. CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID trabajo de divulgación
openAccessacriespa.pdf.jpg2020Acrilamida en galletas comercializadas en España. Evolución del mercado desde 2007‐2019Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Acrylamide bioaccessibility in cereals, potatoes and chips. Effect of the food matrix and colonic fermentationGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess144_OPEN_SCI_ACRILAMIDA_FERMENTACIONES.pdf.jpg2023Acrylamide bioaccessibility in potato and veggie chips. Impact of in vitro colonic fermentation on the non-bioaccessible fractionGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Navajas-Porras, B.; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
openAccessacrylasett.pdf.jpg2021Acrylamide content in common Spanish culinary preparations and exposure from household, catering and industrial settingsGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessSCIACRILAMIDARESTAURANTES.pdf.jpg2019Acrylamide content in French fries prepared in food service establishmentsMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessSCIACRILAMIDAPATATASINVIERNO.pdf.jpg2018Acrylamide content in French fries prepared in households: A pilot study in Spanish homesMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessacrysetti.pdf.jpg2021Acrylamide exposure from common culinary preparations in Spain, in household, catering and industrial settingsGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Acrylamide in bakery productsMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessacrylamide0719.pdf.jpg2019Acrylamide in biscuits commercialised in Spain: a view of the Spanish market from 2007 to 2019Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
openAccessacrylacanteen.pdf.jpg2020Acrylamide in French fries prepared at primary school canteensMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccess13-ene-2004The adsorption kinetics of 1-N-L-tryptophan–glycerol-ether surfactants at the air–liquid interface: effect of surfactant concentration and alkyl chain lengthDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Merchán, M. Dolores; Velázquez, M. Mercedes; Pegiadou, Sofía; Pérez, Lourdes CSIC ORCID ; Infante, María Rosa CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-jul-2011AGEs from bread crust: metabolic transit and effects on food intake and body weightDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Roncero Ramos, Irene CSIC ORCID; Haro, Ana; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC comunicación de congreso
openAccess124_OPEN_SCI_VEGGIE_CHIPS.pdf.jpg2019Alternative food matrices for snack formulations in terms of acrylamide formation and mitigationMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014An advanced glycation end product (AGE)-rich diet promotes nε-carboxymethyl-lysine accumulation in the cardiac tissue and tendons of ratsRoncero Ramos, Irene CSIC ORCID; Niquet-Leridon, Céline; Strauch, Christopher; Monnier, Vincent M.; Tessier, Frédéric J.; Navarro, María Pilar CSIC ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-12-02665.pdf.jpg11-jul-2023An updated review of soy-derived beverages: nutrition, processing, and bioactivityOlías, Raquel CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Padial, María CSIC; Marín-Manzano, M. Carmen CSIC; Clemente, Alfonso CSIC ORCIDartículo de revisión
openAccessanuproduct.pdf.jpg2022An updated view of acrylamide in cereal productsMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Analysis of heat-damage indices in breakfast cereals: Influence of compositionRufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessantioxieurop.pdf.jpg2019Antioxidant profile of panela products commercialized in South America and EuropeDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Gómez-Narváez, Faver; Contreras-Calderón, José; Morales, F. J. CSIC ORCID póster de congreso