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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessNewAlterna.pdf.jpg2016New alternatives in seafood restructured productsMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2013Obtaining a restructured seafood product from non- functional fish muscle by glucomannan addition: first stepsHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
foods-13-00603.pdf.jpg16-feb-2024Olive Pomace Oil Structuring for the Development of Healthy Puff Pastry Laminating Fats: The Effect of Chilling Storage on the Quality of Baked ProductsÁlvarez, María Dolores; Saiz, Arancha CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Pasteurization and chilled storage of restructured fish muscle products based on glucomannan gelationSólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID artículo
openAccessphenoldigest.pdf.jpg2019Phenolic compounds, microstructure and viscosity of onion and apple products subjected to in vitro gastrointestinal digestionHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fernández-Jalao, Irene CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Quiles, Amparo; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Hernando, Isabel; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
openAccessphysicafermenta.pdf.jpg2019Physical effects of dietary fibre on simulated luminal flow, studied by in vitro dynamic gastrointestinal digestion and fermentationTamargo, Alba ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccessES2363291A1.pdf.jpg28-jul-2011Producto alimenticio a base de pescado y glucomanano, y procedimiento de obtenciónBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID solicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Productos pesqueros reestructurados basados en gelificación en fríoHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccesslettustres.pdf.jpg2018Propiedades reológicas y firmeza de lechugas sometidas a estreses hídrico y por baja temperaturaÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Blanch Rojo, María CSIC ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; García, Gorka; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessreadyheating.pdf.jpg2017Ready-to-eat chickpea flour purée or cream processed by hydrostatic high pressure with final microwave heatingÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Campos, Gema CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
openAccessrelatintak.pdf.jpg2018Relationship between interindividual differences on saliva composition and temporal perception of aromatic stimuli during wine intakeCriado, Celia CSIC ORCID; Chaya, Carolina; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fernández-Ruiz, Virginia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID póster de congreso
openAccess2017Release of flavonols in simulated in vitro gastrointestinal digestion and its relationship with viscosity in onion and apple products and commercial quercetin supplementÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fernández-Jalao, Irene CSIC; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID póster de congreso
openAccessreleasupplem.pdf.jpg2017Release of flavonols in simulated in vitro gastrointestinal digestion and its relationship with viscosity in onion and apple products and commercial quercetin supplementÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fernández-Jalao, Irene CSIC; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessreplaceproperti.pdf.jpg2017Replacement of wheat flour by chickpea flour in muffin batter: Effect on rheological propertiesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fuentes, Raúl CSIC; Cuesta, Francisco Javier CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
openAccessmadgarb.pdf.jpg2017Respuesta de consumidores a magdalenas sin gluten elaboradas con harina de garbanzo y almidón de maízJiménez, M. José CSIC; Canet, Wenceslao CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID póster de congreso
openAccess2019Rheological evaluation of ethyl cellulose and beeswax oleogels as fat replacers in meat productsHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID póster de congreso
openAccessrhebiopol.pdf.jpg2017Rheometric non-isothermal gelatinization kinetics of chickpea flour-based gluten-free muffin batters with Added BiopolymersÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Cuesta, Francisco Javier CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSICartículo
openAccessfoods-06-00003.pdf.jpg2-ene-2017Rheometric Non-Isothermal Gelatinization Kinetics of Chickpea Flour-Based Gluten-Free Muffin Batters with Added BiopolymersÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Cuesta, Francisco Javier CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSICartículo
openAccessstructreatment.pdf.jpg2017Structural and rheological properties of weakly deacetylated glucomannan gels after high-pressure treatmentHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tovar, C. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Study of steady shear and viscoelastic rheological properties of some commercial dysphagia-oriented products mixed with unstimulated human salivaHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Criado, Celia CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID póster de congreso