English   español  

Navegación por Autor rp09348

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 90 a 109 de 143 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessMango 'criollo' by-products.pdf.jpg2022Mango ‘criollo’ by-products as a source of polyphenols with antioxidant capacity. Ultrasound assisted extraction evaluated by response surface methodology and HPLC-ESI-QTOF-MS/MS characterizationOjeda, Gonzalo Adrián; Sgroppo, Sonia; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
closedAccessmar-2006Mediterranean vegetable soup consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes, prostaglandin E2 and monocyte chemotactic protein-1 in healthy humansSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCIDartículo
openAccessCOMUNICACIONES_A_CONGRESOS301726[1].pdf.jpg2010Mejora de las características antioxidantes de papaya cortada mediante el procesado por altas presiones hidrostáticasCrespo, Inés; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessijms-18-00267-v2.pdf.jpg28-ene-2017Metabolomic fingerprinting in the comprehensive study of liver changes associated with onion supplementation in hypercholesterolemic wistar ratsGonzález Peña, Diana CSIC; Dudzik, Danuta; García, Antonia; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Barbas, Coral; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Metabolomics fingerprinting of liver in the comprehensive evaluation of onion as a functional ingredient in the prevention of metabolic impairments associated to diet-induced hypercholesterolaemiaDudzik, Danuta; González Peña, Diana CSIC; García, Antonia; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Barbas, Coralcomunicación de congreso
closedAccess1-feb-2008Modified-atmosphere packaging (MAP) does not affect the bioavailability of tocopherols and carotenoids from broccoli in humans: A cross-over studyGranado Lorencio, Fernando; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Herrero-Barbudo, Carmen; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Martínez, José Antonio; Pérez-Sacristán, Belén; Blanco-Navarro, Inmaculadaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Multiplatform metabolomic fingerprinting as a tool for understanding hypercholesterolemia in Wistar ratsGonzález Peña, Diana CSIC; Dudzik, Danuta; Colina Coca, Clara CSIC; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; García, Antonia; Barbas, Coral; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID artículo
openAccessnewdietinduce.pdf.jpg2017New insights into the effects of onion consumption on lipid mediators using a diet-induced model of hypercholesterolemiaGonzález Peña, Diana CSIC; Checa, Antonio; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Wheelock, Craig E.; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002New procedure for the detection of lactic acid bacteria in vegetables producing antibacterial substancesGómez, Rosario CSIC ; Muñoz, Marina; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Novel approach for the determination of volatile compounds in processed onion by headspace gas chromatography-mass spectrometry (HS GC-MS).Colina Coca, Clara CSIC; González Peña, Diana CSIC; Vega, Estela CSIC; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID artículo
closedAccess2012Nutricional Quality of FruitsSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2011Nutritional and health aspects of fresh-cut vegetablesAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Cano, M. Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Nutritional and health-related compounds in sprouts and seeds of soybean (Glycine max), wheat (Triticum aestivum.L) and alfalfa (Medicago sativa) treated by a new drying methodPlaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccess2009Nutritional Approaches and Health-Related Properties of Plant Foods Processed by High Pressure and Pulsed Electric FieldsSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Elez-Martínez, Pedro; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccess2006Nutritional characterisation of commercial traditional pasteurised tomato juices: carotenoids, vitamin C and radical-scavenging capacitySánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2011Nutritional Characterization of Tomato JuicesSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Elez-Martínez, Pedro; Cano, M. Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Nutritional Composition of Processed Onion: S-Alk(en)yl-l-cysteine Sulfoxides, Organic Acids, Sugars, Minerals, and Vitamin CColina Coca, Clara CSIC; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2012Nutritional Quality of FruitsSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessObtencion_de_compuestos.pdf.jpgsep-2013Obtención de compuestos bioactivos de sub-productos generados en el procesado de hortalizas de IV y V gamaAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC ; Colina Coca, Clara CSIC; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID póster de congreso
openAccessoniorat.pdf.jpg2022Onion and apple functional ingredients intake improves antioxidant and inflammatory status and vascular injury in obese Zucker ratsBalderas, Claudia CSIC ORCID; Angulo, Javier; Sevilleja-Ortiz, Alejandro; Peiró, Concepción; Vallejo, Susana; Dongil, Pilar; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID artículo