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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessefectqual.pdf.jpg2018Effect of blanching, freezing and thawing on olive fruits qualityÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fernández-Jalao, Irene CSIC; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Effect of combined treatment of high-pressure and packaging under carbon dioxide atmosphere on sensory quality of grilled red bell pepper during refrigerated storagePlaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessjul-2004Effect of combined treatments of high-pressure and natural additives on carotenoid extractability and antioxidant activity of tomato puree ( Lycopersicum esculentum Mill.)Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Effect of combined treatments of high-pressure, citric acid and sodium chloride on quality parameters of tomato pureePlaza, Lucía CSIC ORCID; Muñoz, Marina; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessFoodResInt2020-Ancos.pdf.jpg19-feb-2020Effect of high-pressure processing applied as pretreatment on carotenoids, flavonoids and vitamin C in juice of the sweet oranges 'Navel' and the red-fleshed 'Cara Cara'Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Rodrigo, María Jesús CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Zacarías, Lorenzo CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Effect of high-pressure processing on flavonoids, hydroxycinnamic acids, dihydrochalcones and antioxidant activity of apple ‘Golden Delicious’ from different geographical originFernández-Jalao, Irene CSIC; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
closedAccessene-2003Effect of high-pressure processing on health-promoting attributes of freshly squeezed orange juice (Citrus sinensis L.) during chilled storageSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Effect of high-pressure treatment on the carotenoid composition and the radical scavenging activity of persimmon fruit pureesAncos, Begoña de CSIC ORCID ; González, Eva M.; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccesssep-2003Effect of orange juice intake on vitamin C concentrations and biomarkers of antioxidant status in humansSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCIDartículo
closedAccessrestringido.pdf.jpgnov-2011Effect of processing and food matrix on calcium and phosphorous bioavailability from milk-based fruit beverages in Caco-2 cellsCilla, Antonio; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Effect of processing and storage of fresh-cut onion on quercetinMartínez, S.; Sgroppo, Sonia; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessago-2006Effect of refrigerated storage on vitamin C and antioxidant activity of orange juice processed by high-pressure or pulsed electric fields with regard to low pasteurizationPlaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Elez-Martínez, Pedro; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Martín-Belloso, Olga; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessBambace et al. 2021.pdf.jpg2021Effects of combined application of high-pressure processing and active coatings on phenolic compounds and microbiological and physicochemical quality of apple cubesBambace, María Florencia; Moreira, María del Rosario; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Effects of freezing and canning of papaya slices on their carotenoid compositionCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Lobo, G.; Monreal, Marianneartículo
closedAccessjul-2007Effects of High Pressure and Mild Heat on Endogenous Microflora and on the Inactivation and Sublethal Injury of Escherichia coli Inoculated into Fruit Juices and Vegetable SoupMuñoz, Marina; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effects of high-pressure processing and pulsed electric fields on nutritional quality and health-related compounds of fruit and vegetable productsSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Elez-Martínez, Pedro; Cano, M. Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effects of hypercholesterolemic diet enriched with onion as functional ingredient on fatty acid metabolism in Wistar ratsColina Coca, Clara CSIC; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; González Peña, Diana CSIC; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Effects of microwave heating on pigment composition and colour of fruit pureesAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Hernández, A.; Monreal, Marianneartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Effects of Oxygen Levels on Pigment Concentrations in Cold-Stored Green Beans (Phaseolus vulgaris L. Cv. Perona)Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Monreal, Marianne; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Alique, Rafael CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Effects of two different drying methods (freeze-drying and hot air-drying) on the phenolic and carotenoid profile of ‘Ataulfo’ mango by-productsAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Zacarías, Lorenzo CSIC ORCID ; Rodrigo, María Jesús CSIC ORCID; Sáyago-Ayerdi, Sonia G.; Domínguez Avila, J. Abraham; González-Aguilar, Gustavo A.artículo