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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2005 | Advances in Use of High Pressure to Processing and Preservation of Plant Foods | Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2002 | Aplicación de agentes antimicrobianos naturales sobre sistemas modelo para el desarrollo de nuevos procesos de conservación de vegetales mínimamente procesados | Muñoz, M.; Gómez, Rosario CSIC ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2022 | Appendix A. Supplementary data: Mango ‘criollo’ by-products as a source of polyphenols with antioxidant capacity. Ultrasound assisted extraction evaluated by response surface methodology and HPLC-ESI-QTOF-MS/MS characterization | Ojeda, Gonzalo Adrián; Sgroppo, Sonia; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID | dataset |
openAccess | | 2011 | Aspectos industriales | Lorente, J.; Valero, Miriam; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Martí, N.; García, S.; López, N.; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Landajo, B.; Ferrer, J.; Alberdi, B.; Esturo, A. | capítulo de libro |
closedAccess | | 2009 | Aspectos Nutricionales y saludables de vegetales frescos cortados | Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2017 | Betalains and phenolic compounds of leaves and stems of Alternanthera
brasiliana and Alternanthera tenella | Deladino, Lorena; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Schneider Teixeira, Aline CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 5-jul-2023 | Bile acids and short-chain fatty acids are modulated after onion and apple consumption in obese Zucker rats | Balderas, Claudia CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Bioaccessibility of tocopherols, carotenoids, and ascorbic acid from milk- and soy-based fruit beverages: Influence of food matrix and processing | Cilla, Antonio; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2015 | Bioactive compounds from vegetable and fruit by-products | Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Colina Coca, Clara CSIC; González Peña, Diana CSIC; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2022 | Bioactive compounds identification, antioxidant and antibacterial activities of Algerian marine algae extracts | Saidani, Karima; González Peña, Diana CSIC; Giménez Cobo, Lucia ; Touati, Naima; Bedjou, Fatiha; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Biomolecules from vegetable wastes | Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2003 | Calidad higiénico-sanitaria de los productos mínimamente procesados | Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Muñoz, M. | capítulo de libro |
openAccess | | 2013 | Caracterización de compuestos fenólicos en sub-productos de variedades de mango (Mangifera indica L.) cultivados en España mediante HPLC-ESI-QTOF-MS | Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC ; Colina Coca, Clara CSIC; González, Mónica CSIC; Lobo, M. Gloria; Dorta, Enrique CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 2012 | Caracterización fisiológica postcosecha de aceituna de mesa. Sensibilidad al pardeamiento (molestado) | Alique, Rafael CSIC; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Alonso, Jesús CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 1994 | Carotenoid and carotenoid ester composition in mango fruit as influenced by processing method | Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | may-2011 | Carotenoid and flavanone content during refrigerated storage of orange juice processed by high-pressure, pulsed electric fields and low pasteurization | Plaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | jun-2006 | Carotenoid content and antioxidant capacity of Mediterranean vegetable soup (gazpacho) treated by high-pressure/temperature during refrigerated storage | Plaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1996 | Carotenoid pigments and colour of hermaphrodite and female papaya fruits (Carica papaya L) cv sunrise during post-harvest ripening | Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Lobo, M. G.; Monreal, Marianne | artículo |
closedAccess | | 11-ene-2013 | Changes in the structure and antioxidant properties of onions by high pressure treatment | Vázquez-Gutiérrez, José Luis; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Hernando, Isabel; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Quiles, Amparo; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1-jun-2008 | Characterisation of onion (Allium cepa L.) by-products as food ingredients with antioxidant and antibrowning properties | Roldán-Marín, Eduvigis; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |