English   español  

Navegación por Autor rp09348

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 143  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2005Advances in Use of High Pressure to Processing and Preservation of Plant FoodsCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessappconservacprocesa.pdf.jpg2002Aplicación de agentes antimicrobianos naturales sobre sistemas modelo para el desarrollo de nuevos procesos de conservación de vegetales mínimamente procesadosMuñoz, M.; Gómez, Rosario CSIC ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess2022Appendix A. Supplementary data: Mango ‘criollo’ by-products as a source of polyphenols with antioxidant capacity. Ultrasound assisted extraction evaluated by response surface methodology and HPLC-ESI-QTOF-MS/MS characterizationOjeda, Gonzalo Adrián; Sgroppo, Sonia; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID dataset
openAccessAspectos_industriales.pdf.jpg2011Aspectos industrialesLorente, J.; Valero, Miriam; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Martí, N.; García, S.; López, N.; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Landajo, B.; Ferrer, J.; Alberdi, B.; Esturo, A.capítulo de libro
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2009Aspectos Nutricionales y saludables de vegetales frescos cortadosAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Betalains and phenolic compounds of leaves and stems of Alternanthera brasiliana and Alternanthera tenellaDeladino, Lorena; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Schneider Teixeira, Aline CSIC ORCIDartículo
openAccessnutrients-15-03035-v2.pdf.jpg5-jul-2023Bile acids and short-chain fatty acids are modulated after onion and apple consumption in obese Zucker ratsBalderas, Claudia CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Bioaccessibility of tocopherols, carotenoids, and ascorbic acid from milk- and soy-based fruit beverages: Influence of food matrix and processingCilla, Antonio; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Bioactive compounds from vegetable and fruit by-productsAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Colina Coca, Clara CSIC; González Peña, Diana CSIC; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessBioactive compounds identification...Algerian marine algae extracts.pdf.jpg2022Bioactive compounds identification, antioxidant and antibacterial activities of Algerian marine algae extractsSaidani, Karima; González Peña, Diana CSIC; Giménez Cobo, Lucia ; Touati, Naima; Bedjou, Fatiha; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID artículo
openAccessBiomolecules from Vegetable Wastes 2022 Chapter 9 278-308.pdf.jpg2022Biomolecules from vegetable wastesAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Calidad higiénico-sanitaria de los productos mínimamente procesadosAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Muñoz, M.capítulo de libro
openAccessEDortaPosterMangoChileICTAN.pdf.jpg2013Caracterización de compuestos fenólicos en sub-productos de variedades de mango (Mangifera indica L.) cultivados en España mediante HPLC-ESI-QTOF-MSAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC ; Colina Coca, Clara CSIC; González, Mónica CSIC; Lobo, M. Gloria; Dorta, Enrique CSICpóster de congreso
openAccess2012Caracterización fisiológica postcosecha de aceituna de mesa. Sensibilidad al pardeamiento (molestado)Alique, Rafael CSIC; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Alonso, Jesús CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Carotenoid and carotenoid ester composition in mango fruit as influenced by processing methodCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2011Carotenoid and flavanone content during refrigerated storage of orange juice processed by high-pressure, pulsed electric fields and low pasteurizationPlaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessjun-2006Carotenoid content and antioxidant capacity of Mediterranean vegetable soup (gazpacho) treated by high-pressure/temperature during refrigerated storagePlaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Carotenoid pigments and colour of hermaphrodite and female papaya fruits (Carica papaya L) cv sunrise during post-harvest ripeningCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Lobo, M. G.; Monreal, Marianneartículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg11-ene-2013Changes in the structure and antioxidant properties of onions by high pressure treatmentVázquez-Gutiérrez, José Luis; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Hernando, Isabel; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Quiles, Amparo; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccess1-jun-2008Characterisation of onion (Allium cepa L.) by-products as food ingredients with antioxidant and antibrowning propertiesRoldán-Marín, Eduvigis; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo