English   español  

Navegación por Autor rp09341

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 65 a 75 de 75 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessrapidFt.pdf.jpg2021Rapid and noninvasive tools to understand lipid role in seed storage: Dsc and Ft-IrMolina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Ixtaina, Vanesa Y.; Guidi, M. Guadalupe; Deladino, Lorena; Schneider Teixeira, Aline CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Regulatory and physiological implications of phosphoenolpyruvate carboxylase from CO2-treated cherimoyas.Maldonado, R.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
closedAccess2007SAFE ICE: Low-temperature pressure processing of foods: Safety and quality aspects, process parameters and consumer acceptanceUrrutia, G.; Arabas, J.; Autio, K.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Some interrelated thermophysical properties of liquid water and ice. I. A user-friendly modeling review for food high-pressure processingOtero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008The initial freezing temperature of foods at high pressureGuignon, Bérengère; Torrecilla, J. S.; Otero, Laura CSIC ORCID; Ramos, A. M.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Thermal control simulation in high pressure treatment of foodsOtero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Thermal effect in foods during quasi-adiabatic pressure treatmentsOtero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Tissue and cytoplasm vitrification in cryopreservation monitored by low temperature scanning electron microscopy (cryo-SEM)Schneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; González-Benito, M. Elena; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Vida Bajo Cero: Las Proteínas AnticongelantesMolina García, Antonio D. CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Vitrification of cryopreserved mint shoot tips as followed by cryo-sem and DSCSchneider, A.S.; González-Benito, M. Elena; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccesswaterappro.pdf.jpg2018Water content of strychnos gerrardii determines vitrification in cryopreservation: Biophysical approachesSchneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; Varghese, Boby; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Pammenter, Norman W.; Berjak, Patriciaartículo