English   español  

Navegación por Autor rp09341

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 27 a 46 de 70 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessFast_measurement.pdf.jpg2010Fast measurement of cooling and heating rates in standard cryopreservation protocols based on vitrification.Schneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; González-Benito, M. Elena; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Fractal analysis applied to microscopic studies of ice crystals of a model solutionManeiro Franco, E.; Guignon, Bérengère; Fernández, Pedro P. CSIC; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
openAccessfreeunder.pdf.jpg2018Freezing under pressure: low temperature and high hydrostatic pressure in food technologyMolina García, Antonio D. CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessglass13.pdf.jpg2019Glass stability and annealing behaviour in plant vitrification solutions nº1 and nº3Schneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; Faltus, Miloš; Zámecníkc, Jiri; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Glass transition and heat capacity behaviors of plant vitrification solutionsSchneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; Faltus, Miloš; González-Benito, M. Elena; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Zámecníkc, Jiriartículo
openAccessglascryo.pdf.jpg2018Glass visualization in cells and tissues by low-temperature scanning electron microscopy (CRYO-SEM)Schneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; Deladino, Lorena; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Glassy State and Cryopreservation of Mint Shoot TipsSchneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; González-Benito, M. Elena; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003High carbon dioxide pre-treatment activates the defense mechanism and avoid responses induced by chilling temperature storage in cherimoya fruit.Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002High CO2 atmosphere modulating the phenolic response associated with cell adhesion and hardening of Annona cherimola fruit stored at chilling temperatureMaldonado, Roberto; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008High-pressure shift freezing: Recrystallization during storageFernández, Pedro P. CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Martino, Mirian N.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro Dimasartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017High-pressure-treated corn starch as an alternative carrier of molecules of nutritional interest for food systemsDeladino, Lorena; Schneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Navarro, Alba S.capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Hydrostatic pressure in ultracentrifugation (revisited)Molina García, Antonio D. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Hydrostatic pressure in ultracentrifugation revisitedMolina García, Antonio D. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Ice content and temperature determination from ultrasonic measurements in partially frozen foodsAparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro Dimasartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Ice VI freezing of meat: Supercooling and ultrastructural studiesMolina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Otero, Laura CSIC ORCID; Martino, Mirian N.; Zaritzkya, N. E.; Arabas, J.; Szczepek, J.; Sánz Martines, Pedro Dimasartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005INSTRUMENTO PARA LA MEDIDA DEL VOLUMEN ESPECÍFICOAparicio, C.; Guignon, Bérengère; Garzón, M.; Rodríguez, L. M.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Interactions between water and triacylglycerols may explain faster aging rates in stored germplasm at low temperaturesSchneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; Ballesteros, Daniel; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Walters, Christinaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Invariance of the Glass Transition Temperature of Plant Vitrification Solutions with Cooling RateSchneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; Faltus, Miloš; Zámecníkc, Jiri; Kotková, Renata; González-Benito, M. Elena; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Liquid water-ice I phase diagrams under high pressure: Sodium chloride and sucrose models for food systemsGuignon, Bérengère; Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro Dimasartículo
openAccessMajor_Phenolics_in_Yerba_Mate_Extracts_(Ilex paraguariensis) and Their Contribution to the Total Antioxidant Capacity.pdf.jpg2013Major Phenolics in Yerba Mate Extracts (Ilex paraguariensis) and Their Contribution to the Total Antioxidant CapacityDeladino, Lorena; Schneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; Reta, Mario; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Navarro, Alba S.; Martino, Mirian N.artículo