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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-oct-2011Obtención de compuestos bioactivos del aceite de oliva virgenRuiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2002Oil fractionation as a preliminary step in the characterization of vegetable oils by high-resolution 13C NMR spectroscopyZamora, Rosario CSIC ORCID ; Gómez, Gemma; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Hidalgo, Francisco J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Oleic acid from cooking oils is associated with lower insulin resistance in the general population (Pizarra study)Soriguer, Federico C.; Esteva, I.; Rojo-Martínez, Gemma; Ruiz de Adana, M. Soledad; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; García-Almeida, J. M.; Tinahones, Francisco; Beltrán, Manuela; González-Romero, Stella; Olveira, Gabrielartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-1999Olive oil and olive pomace oil refiningRuiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
openAccessHeterofasicos.pdf.jpg30-jun-2002Oxidación en sistemas lipídicos heterofásicos: emulsiones aceite en aguaVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Oxidación lipídicaDobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Martín-Polvillo, M.; Velasco, Joaquín CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Oxidation in dried microencapsulated oilsMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC capítulo de libro
openAccess465.pdf.jpg30-dic-2000Oxidation of free and encapsulated oil fractions in dried microencapsulated fish oilsVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-jun-2000Oxidation of free and encapsulated oil fractions in dried microencapsulated oilsVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2003Oxidation of mixtures of triolein and trilinolein at elevated temperaturesKamal-Eldin, Afaf; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
openAccessMarmesat.pdf.jpg30-sep-2006Oxidative quality of commercial fried nuts: evaluation of a surface and an internal lipid fractionMarmesat, Susana CSIC; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Oxidative rancidity in foods and food qualityVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-mar-1998Oxidative stability of microencapsulated fish oils prepared by freeze-drying oil-in-wáter emulsionsVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC póster de congreso
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Oxidative stability of sunflower oils differing in unsaturation degree during long-term storage at room temperatureMartín-Polvillo, M.; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Oxidative stability of virgin olive oilVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo de revisión
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Oxidized fats in foodsDobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
openAccessAlterações dos óleos_Machado_Art2008.pdf.jpg2008Palm and soybean oils alterations in the discontinued frying of potatoesRodrigues Machado, Eliana; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Abrantes, Shirleyartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2005Performance of sunflower oil with high levels of oleic and palmitic acids during industrial frying of almonds, peanuts, and sunflower seedsMarmesat, Susana CSIC; Mancha Perello, Manuel CSIC ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Polar compounds determination in frying fats and oilsDobarganes, M. Carmen CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Possible adverse effects of frying with vegetable oilsDobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo