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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess548.pdf.jpg30-dic-2008Detection of the presence of used frying oil as raw material in biodiesel productionRuiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Liotta, A.; Marmesat, Susana CSIC; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
openAccess905.pdf.jpg28-feb-1995Determinación cuantitativa de componentes mayoritarios presentes en los destilados obtenidos en la desodorización de aceites y grasasRuiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Determinación cuantitativa de triglicéridos oxidados para la evaluación global del grado de oxidación de los aceites y grasas comestiblesPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Determination of Oxidation Compounds and Oligomers by Chromatographic TechniquesDobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Marmesat, Susana CSIC; Velasco, Joaquín CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Determination of polar compounds, polymerized and oxidized triacylglycerols, and diacylglycerols in oils and fats: Results of collaborative studies and the standardized method (Technical report)Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dieffenbacher, A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Determination of the oil content of seeds by focused microwave-assisted soxhlet extractionGarcía-Ayuso, L. E.; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Luque de Castro, María Doloresartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-1992Digestibility of fatty acid monomers, dimers and polymers in the ratMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg28-sep-1993Digestibility of oxidized compounds from [1-14C]-linoleic acidMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Dimeric and higher oligomeric triglyceridesDobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-1999Double use of focused microwave irradiation for accelerated matrix hydrolysis and lipid extraction in milk samplesGarcía-Ayuso, L. E.; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Luque de Castro, María Doloresartículo
openAccessES2332977A1.pdf.jpg15-feb-2010Edible olive pomace oil concentrated in triterpenic acids, procedure of physical refining utilised for obtainment thereof and recovery of functional components present in the crude oilRuiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Sánchez Moral, Pedrosolicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Effect of fatty acid positional distribution and triacylglycerol composition on lipid by-products formation during heat treatment: I. polymer formationMartin, J. C.; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Nour, M.; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Christie, William W.; Lavillonnière, F.; Sébédio, Jean Louisartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Effect of heating and frying on oil and food fatty acidsSánchez-Muniz, F. J.; Bastida, Sara; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Effect of temperature and addition of α-tocopherol on the oxidation of trilinolein model systemsMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Martín-Polvillo, M.; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
openAccessGrasas_Aceites_2015_V66.pdf.jpg2015Effect of temperature on the oxidation of soybean biodieselPereira, Gustavo G.; Morales, Arturo CSIC ORCID; Marmesat, Susana CSIC; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Barrera-Arellano, Daniel; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2004Effect of α-tocopherol and α-tocotrienol on the performance of Chilean hazelnut oil (Gevuina avellana Mol) at high temperatureRomero, Nalda; Robert, Paz; Masson, Lilia; Ortiz, Jaime; Pavez, Jacquelinne; Garrido, Carolina; Foster, Mariela; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg12-ene-2004Effectiveness of dimethylpolysiloxane during deep fryingMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effects of relative humidity on oxidation of functional ingredients comprising microencapsulated fish oilsVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2008Enrichment of pomace olive oil in triterpenic acids during storage of "Alpeorujo" olive pasteGarcía Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-ago-2013Estado actual de la evaluación analítica y del control de la degradación de los aceites y grasas de frituraDobarganes, M. Carmen CSIC comunicación de congreso