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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccesspotentisyndrom.pdf.jpg2022Potential role of bioactive proteins and peptides derived from legumes towards metabolic syndromeGarcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Morales, Diego CSIC ORCID ; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-12-02724-v2.pdf.jpg17-jul-2023Pressurized liquid (PLE) truffle extracts have inhibitory activity on key enzymes related to type 2 diabetes (α-glucosidase and α-amylase)Tejedor-Calvo, Eva CSIC ORCID; Morales, Diego CSIC ORCID ; Morillo, Laura; Vega Gómez, Laura M.; Caro, Mercedes; Smiderle, Fhernanda R.; Iacomini, Marcello; Marco, Pedro; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID artículo
openAccessDiegoMorales1.pdf.jpg2019Production of a β-d-glucan-rich extract from Shiitake mushrooms (Lentinula edodes) by an extraction/microfiltration/reverse osmosis (nanofiltration) processMorales, Diego CSIC ORCID ; Ribeiro Smiderle, Fhernanda; Jiménez Piris, Adriana; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg6-oct-2021Proyecto Patrimonio Cultural Inmaterial en la Ribera del Duero. Metodologías de trabajo en comunidadPolo, A. CSIC; Reyes, F.; Palomar, P.; Almansa Sánchez, Jaime CSIC ORCID ; Morales, Diego CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Pseudocereals: a novel source of biologically active peptidesMorales, Diego CSIC ORCID ; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Screening of bioactive compounds in truffles and evaluation of pressurized liquid extractions (PLE) to obtain fractions with biological activitiesTejedor-Calvo, Eva CSIC ORCID; Morales, Diego CSIC ORCID ; Marco, Pedro; Sánchez, Sergio CSIC ORCID; García-Barreda, Sergi; Ribeiro Smiderle, Fhernanda; Iacomini, Marcello; Villalva, Marisol CSIC ORCID ; Santoyo, Susana CSIC ORCID ; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID artículo
openAccessstrengextrac.pdf.jpg2019Strengths and weaknesses of the aniline-blue method used to test mushroom (1→3)-β-d-glucans obtained by microwave-assisted extractionsGil-Ramírez, Alicia CSIC ORCID; Ribeiro Smiderle, Fhernanda; Morales, Diego CSIC ORCID ; Iacomini, Marcello; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Supercritical CO2 extraction method of aromatic compounds from trufflesTejedor-Calvo, Eva CSIC ORCID; García-Barreda, Sergi; Sánchez, Sergio CSIC ORCID; Morales, Diego CSIC ORCID ; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID ; Ruiz-Rodríguez, Alejandro CSIC ; Sanz, María Ángeles; Garcia, Ana Pilar; Morte, Asunción; Marco, Pedroartículo
openAccesstestinedode.pdf.jpg2019Testing the effect of combining innovative extraction technologies on the biological activities of obtained β-glucan-enriched fractions from Lentinula edodesMorales, Diego CSIC ORCID ; Ribeiro Smiderle, Fhernanda; Villalva, Marisol CSIC ORCID ; Abreu, Hellen; Rico, Claudia; Santoyo, Susana CSIC ORCID ; Iacomini, Marcello; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID artículo
openAccessVitaminDUV.pdf.jpg2017Vitamin D-enriched extracts obtained from shiitake mushrooms (Lentinula edodes) by supercritical fluid extraction and UV-irradiationMorales, Diego CSIC ORCID ; Gil-Ramírez, Alicia CSIC ORCID; Smiderle, Fhernanda R.; Piris, Adriana J.; Ruiz-Rodríguez, Alejandro CSIC ; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID artículo