Mostrando resultados 51 a 70 de 146
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2010 | Efecto de los procesos tecnológicos en la alergenicidad de la leche | Benedé, Sara CSIC ORCID; Molina, Elena CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2015 | Effect of high pressure-assisted crosslinking of ovalbumin and egg white by transglutaminase on their potential allergenicity | Ma, Xiaojuan; Lozano-Ojalvo, Daniel CSIC ORCID; Chen, Hongbing; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Molina, Elena CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | Effect of processing technologies on the allergenicity of food products | Jiménez Saiz, Rodrigo CSIC ORCID; Benedé, Sara CSIC ORCID; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Expósito, Iván CSIC | artículo |
closedAccess | | 2012 | Effect of the high-pressure-release phase on the protein composition of the soluble milk fraction | Bravo, Francisca I. CSIC ORCID; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2016 | Egg protein hydrolysates: New culinary textures | Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Sandoval Huertas, Mario; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Miguel, Marta CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2015 | Egg proteins as allergens and the effects of the food matrix and processing | Benedé, Sara CSIC ORCID; López-Expósito, Iván CSIC; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2018 | Egg proteins induce adjuvant-independent oral sensitization and the mixture of egg white and egg yolk enhances T cell responses in BALB/c | Lozano-Ojalvo, Daniel CSIC ORCID; Pérez-Rodríguez, Leticia CSIC; Martínez-Blanco, Mónica CSIC ORCID; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2010 | Egg white ovalbumin digestion mimicking physiological conditions | Martos, Gustavo CSIC ORCID; Contreras, Patricia; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2019 | Egg white peptide-based immunotherapy enhances vitamin A metabolism and induces RORγt+ regulatory T cells | Lozano-Ojalvo, Daniel CSIC ORCID; Martínez-Blanco, Mónica CSIC ORCID; Pérez-Rodríguez, Leticia CSIC; Molina, Elena CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2020 | Egg yolk augments type 2 immunity by activating innate cells | Pérez-Rodríguez, Leticia CSIC; Martínez-Blanco, Mónica CSIC ORCID; Lozano-Ojalvo, Daniel CSIC ORCID; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2023 | Egg yolk lipids induce sensitization to egg white proteins in a mouse model without adjuvant and exacerbate Th2 responses to egg white in cells from allergic patients | Pérez-Rodríguez, Leticia CSIC; Lozano-Ojalvo, Daniel CSIC ORCID; Menchén-Martínez, David CSIC; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Benedé, Sara CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2018 | Egg yolk modifies the response of interstinal cells and dendritic cells in vitro | Martínez-Blanco, Mónica CSIC ORCID; Lozano-Ojalvo, Daniel CSIC ORCID; Pérez-Rodríguez, Leticia CSIC; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2018 | Egg yolk provides Th2 adjuvant stimuli and promotes sensitization to egg white allergens in BALB/c mice | Pablos-Tanarro, Alba CSIC ORCID; Lozano-Ojalvo, Daniel CSIC ORCID; Martínez-Blanco, Mónica CSIC ORCID; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Electronic supplementary material for Are physicochemical properties shaping the allergenic potency of plant allergens? | Costa, Joana; Bavaro, Simona L.; Benedé, Sara CSIC ORCID; Díaz-Perales, Araceli; Bueno-Diaz, Cristina; Gelencser, Eva; Klueber, Julia; Larré, Colette; Lozano-Ojalvo, Daniel CSIC ORCID; Lupi, Roberta; Mafra, Isabel; Mazzucchelli, Gabriel; Molina, Elena CSIC ORCID ; Monaci, Linda; Martín-Pedraza, Laura; Piras, Cristian; Rodrigues, Pedro M.; Roncada, Paola; Schrama, Denise; Cirkovic Velickovic, Tanja; Verhoeckx, Kitty; Villa, Caterina; Kuehn, Annette; Hoffmann-Sommergruber, Karin; Holzhauser, Thomas | dataset |
openAccess | | 2007 | Emulsifying properties of α-lactalbumin after high pressure treatment and subsequent lactosylation | Bravo, Francisca I. CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Molina, Elena CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2015 | Epitopes resistance to the simulated gastrointestinal digestion of β-lactoglobulin submitted to two-step enzymatic modification | Battaglin Villas Boas, Mariana; Benedé, Sara CSIC ORCID; Lima Zollner, Ricardo de; Netto, Flavia Maria; Molina, Elena CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2016 | Estrategias basadas en péptidos para la prevención y el tratamiento de la alergia la huevo | Lozano-Ojalvo, Daniel CSIC ORCID; Pablos-Tanarro, Alba CSIC ORCID; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2014 | Estudio de la actividad inmunomodulante de hidrolizados proteicos en la alergia al huevo | Lozano-Ojalvo, Daniel CSIC ORCID; López-Expósito, Iván CSIC; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 1997 | Estudio de la fracción proteica de quesos de leche de diferentes especies mediante técnicas electroforéticas y cromatográficas y su combinación con técnicas inmunológicas | Molina, Elena CSIC ORCID | tesis doctoral |
openAccess | | 2018 | Estudio del mecanismo de acción inmunomodulantede hidrolizados proteícos en cocultivos de células dendríticas y células T condicionadas in vivo | Martínez-Blanco, Mónica CSIC ORCID; Pérez-Rodríguez, Leticia CSIC; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Lozano-Ojalvo, Daniel CSIC ORCID | comunicación de congreso |