English   español  

Navegación por Autor rp08523

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 44 a 63 de 146 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-dic-1998Detection of bovine milk proteins in soymilk by Western blottingMolina, Elena CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2004Detection of milk mixtures in halloumi cheeseRecio, Isidra CSIC ORCID ; García-Risco, Mónica R. CSIC ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Molina, Elena CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Detection of mycobacteria, Mycobacterium avium subspecies, and Mycobacterium tuberculosis complex by a novel tetraplex real-time PCR assaySevilla, Iker A.; Molina, Elena CSIC ORCID ; Elguezabal, Natalia; Pérez Pérez, Valentín CSIC ORCID ; Garrido, J. M.; Juste, Ramón A.artículo
openAccessArrazuria, R._Detection on Mycobacterium avium_BMC Veterinary Research (2015).pdf.jpg2015Detection on Mycobacterium avium subspecies in the gut associated lymphoid tissue of slaughtered rabbitsArrazuria, Rakel; Sevilla, Iker A.; Molina, Elena CSIC ORCID ; Pérez Pérez, Valentín CSIC ORCID ; Garrido, J. M.; Juste, Ramón A.; Elguezabal, Nataliaartículo
openAccessARTICULOS745513_VAL.pdf.jpg2018Diet induced changes in the microbiota and cell composition of rabbit gut associated lymphoid tissue (GALT)Arrazuria, R.; Pérez Pérez, Valentín CSIC ORCID ; Molina, Elena CSIC ORCID ; Juste, Ramón A.; Khafipour, E; Elguezabal, Nataliaartículo
openAccessDigestibilidad.pdf.jpg2013Digestibilidad y alergenicidad de la proteína termoestable s-ova formada durante el almacenamiento de los huevosJiménez Saiz, Rodrigo CSIC ORCID; Pineda-Vadillo, Carlos CSIC; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Molina, Elena CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Digestibility and allergenicity of casein glycomacropeptide and β-lactoglobulin mixturesMartínez, María J.; Martos, Gustavo CSIC ORCID; Molina, Elena CSIC ORCID ; Pilosof, Ana M. R.póster de congreso
openAccessalergenicaleche.pdf.jpg2010Efecto de los procesos tecnológicos en la alergenicidad de la lecheBenedé, Sara CSIC ORCID; Molina, Elena CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effect of high pressure-assisted crosslinking of ovalbumin and egg white by transglutaminase on their potential allergenicityMa, Xiaojuan; Lozano-Ojalvo, Daniel CSIC ORCID; Chen, Hongbing; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Molina, Elena CSIC ORCID artículo
openAccessEffect of Processing Technologies.pdf.jpg2014Effect of processing technologies on the allergenicity of food productsJiménez Saiz, Rodrigo CSIC ORCID; Benedé, Sara CSIC ORCID; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Expósito, Iván CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Effect of the high-pressure-release phase on the protein composition of the soluble milk fractionBravo, Francisca I. CSIC ORCID; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo
openAccesseggculinary.pdf.jpg2016Egg protein hydrolysates: New culinary texturesGarcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Sandoval Huertas, Mario; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Egg proteins as allergens and the effects of the food matrix and processingBenedé, Sara CSIC ORCID; López-Expósito, Iván CSIC; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Egg proteins induce adjuvant-independent oral sensitization and the mixture of egg white and egg yolk enhances T cell responses in BALB/cLozano-Ojalvo, Daniel CSIC ORCID; Pérez-Rodríguez, Leticia CSIC; Martínez-Blanco, Mónica CSIC ORCID; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Egg white ovalbumin digestion mimicking physiological conditionsMartos, Gustavo CSIC ORCID; Contreras, Patricia; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Egg white peptide-based immunotherapy enhances vitamin A metabolism and induces RORγt+ regulatory T cellsLozano-Ojalvo, Daniel CSIC ORCID; Martínez-Blanco, Mónica CSIC ORCID; Pérez-Rodríguez, Leticia CSIC; Molina, Elena CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Egg yolk augments type 2 immunity by activating innate cellsPérez-Rodríguez, Leticia CSIC; Martínez-Blanco, Mónica CSIC ORCID; Lozano-Ojalvo, Daniel CSIC ORCID; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo
openAccess2023Egg yolk lipids induce sensitization to egg white proteins in a mouse model without adjuvant and exacerbate Th2 responses to egg white in cells from allergic patientsPérez-Rodríguez, Leticia CSIC; Lozano-Ojalvo, Daniel CSIC ORCID; Menchén-Martínez, David CSIC; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Benedé, Sara CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Egg yolk modifies the response of interstinal cells and dendritic cells in vitroMartínez-Blanco, Mónica CSIC ORCID; Lozano-Ojalvo, Daniel CSIC ORCID; Pérez-Rodríguez, Leticia CSIC; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Egg yolk provides Th2 adjuvant stimuli and promotes sensitization to egg white allergens in BALB/c micePablos-Tanarro, Alba CSIC ORCID; Lozano-Ojalvo, Daniel CSIC ORCID; Martínez-Blanco, Mónica CSIC ORCID; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo