English   español  

Browsing by Author rp08523

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 91 < previous   next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgSep-1999Contribution of low molecular weight water soluble compounds to the taste of cheeses made of cows', ewes' and goats' milkMolina, Elena  ; Ramos, Mercedes; Alonso López, Leocadio ; López-Fandiño, Rosina artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Detection of mycobacteria, Mycobacterium avium subspecies, and Mycobacterium tuberculosis complex by a novel tetraplex real-time PCR assaySevilla, Iker A.; Molina, Elena  ; Elguezabal, Natalia; Pérez Pérez, Valentín ; Garrido, J. M.; Juste, R. A.artículo
openAccessArrazuria, R._Detection on Mycobacterium avium_BMC Veterinary Research (2015).pdf.jpg2015Detection on Mycobacterium avium subspecies in the gut associated lymphoid tissue of slaughtered rabbitsArrazuria, Rakel; Sevilla, Iker A.; Molina, Elena  ; Pérez Pérez, Valentín ; Garrido, J. M.; Juste, R. A.; Elguezabal, Nataliaartículo
openAccessARTICULOS745513_VAL.pdf.jpg2018Diet induced changes in the microbiota and cell composition of rabbit gut associated lymphoid tissue (GALT)Arrazuria, R.; Pérez Pérez, Valentín ; Molina, Elena  ; Juste, R. A.; Khafipour, E; Elguezábal, Nataliaartículo
openAccessDigestibilidad.pdf.jpg2013Digestibilidad y alergenicidad de la proteína termoestable s-ova formada durante el almacenamiento de los huevosJiménez Saiz, Rodrigo ; Pineda-Vadillo, Carlos ; López-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Digestibility and allergenicity of casein glycomacropeptide and β-lactoglobulin mixturesMartínez, María J.; Martos, Gustavo ; Molina, Elena  ; Pilosof, Ana M. R.póster de congreso
openAccessalergenicaleche.pdf.jpg2010Efecto de los procesos tecnológicos en la alergenicidad de la lecheBenedé, Sara ; Molina, Elena  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effect of high pressure-assisted crosslinking of ovalbumin and egg white by transglutaminase on their potential allergenicityMa, Xiaojuan; Lozano-Ojalvo, D.; Chen, Hongbing; López-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena  artículo
openAccessEffect of Processing Technologies.pdf.jpg2014Effect of processing technologies on the allergenicity of food productsJiménez Saiz, Rodrigo ; Benedé, Sara ; Molina, Elena  ; López-Expósito, Iván artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Effect of the high-pressure-release phase on the protein composition of the soluble milk fractionBravo, Francisca I. ; Molina, Elena  ; López-Fandiño, Rosina artículo
openAccesseggculinary.pdf.jpg2016Egg protein hydrolysates: New culinary texturesGarcés Rimón, M. ; Sandoval Huertas, Mario; Molina, Elena  ; López-Fandiño, Rosina ; Miguel, Marta  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Egg proteins as allergens and the effects of the food matrix and processingBenedé, Sara ; López-Expósito, Iván ; Molina, Elena  ; López-Fandiño, Rosina artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Egg white ovalbumin digestion mimicking physiological conditionsMartos, Gustavo ; Contreras, Patricia; Molina, Elena  ; López-Fandiño, Rosina artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Egg yolk provides Th2 adjuvant stimuli and promotes sensitization to egg white allergens in BALB/c micePablos-Tanarro, Alba; Lozano-Ojalvo, D.; Martínez-Blanco, Mónica; Molina, Elena  ; López-Fandiño, Rosina artículo
openAccesspre-print.pdf.jpg2007Emulsifying properties of α-lactalbumin after high pressure treatment and subsequent lactosylationBravo, Francisca I. ; Villamiel, Mar  ; Molina, Elena  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Epitopes resistance to the simulated gastrointestinal digestion of β-lactoglobulin submitted to two-step enzymatic modificationBattaglin Villas Boas, Mariana; Benedé, Sara ; Lima Zollner, Ricardo de; Netto, Flavia Maria; Molina, Elena  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Estrategias basadas en péptidos para la prevención y el tratamiento de la alergia la huevoLozano-Ojalvo, D.; Pablos-Tanarro, Alba; Molina, Elena  ; López-Fandiño, Rosina comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Estudio de la actividad inmunomodulante de hidrolizados proteicos en la alergia al huevoLozano-Ojalvo, D.; López-Expósito, Iván ; Molina, Elena  ; López-Fandiño, Rosina póster de congreso
openAccess1997Estudio de la fracción proteica de quesos de leche de diferentes especies mediante técnicas electroforéticas y cromatográficas y su combinación con técnicas inmunológicasMolina, Elena  tesis doctoral
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Food-grade production of an antihypertensive casein hydrolysate and resistance of active peptides to drying and storageContreras, María del Mar; Sevilla, Mª Ángeles; Monroy-Ruiz, José; Amigo, Lourdes  ; Gómez-Sala, B.; Molina, Elena  ; Ramos, Mercedes ; Recio, Isidra  artículo