Mostrando resultados 134 a 153 de 193
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2019 | Physicochemical changes and sensorial properties during black garlic elaboration: A review | Ríos-Ríos, Karina L.; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2016 | Prebióticos: definición, obtención y estructura | Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC | capítulo de libro |
openAccess | | 2015 | Presence of galactooligosaccharides and furosine in special dairy products designed for elderly people | Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Megías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Presence of mono-, di- and galactooligosaccharides in commercial lactose-free UHT dairy products | Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Copoví, Paula CSIC; Corzo, Nieves CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1995 | Preservation of raw milk with CO2. Sensory evaluation of heat-processed milks | Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2020 | Probiotic viability in yoghurts containing oligosaccharides derived from lactulose (OsLu) during fermentation and cold storage | Delgado, Paloma CSIC ORCID ; Hernández-Hernández, Oswaldo CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2013 | Probióticos y prebióticos en leches fermentadas | Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC | artículo |
openAccess | | 15-ene-2010 | Procedimiento de elaboración de leches fermentadas con elevado contenido en oligosacáridos prebióticos, leche fermentada así obtenida | Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | solicitud de patente |
openAccess | | 16-ago-2010 | Procedimiento de extracción o fraccionamiento de mezclas sólidas de carbohidratos con CO2 supercrítico en presencia de modificadores | Montañés Salcedo, Fernando Óscar; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Fornari, Tiziana CSIC | solicitud de patente |
openAccess | | 10-jun-2011 | Procedimiento de extracción o fraccionamiento de mezclas sólidas de carbohidratos con CO2 supercrítico en presencia de modificadores | Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Fornari, Tiziana CSIC ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montañés, Fernando CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 2014 | Production and bioactivity of oligosaccharides derived from lactose | Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2017 | Propiedades físico-químicas y viabilidad de microorganismos en yogures suplementados con oligosacáridos de lactulosa | Delgado, Paloma CSIC ORCID ; Lizasoain, Silvia CSIC; Hernández-Hernández, Oswaldo CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 1996 | Protein changes in stored ultra-high-temperature-treated milks studied by capillary electrophoresis and high-performance liquid chromatography | Recio, Isidra CSIC ORCID ; Frutos, Mercedes de CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Ramos González, María Mercedes CSIC | artículo |
closedAccess | | ago-1993 | Proteolysis during storage of UHT milk: differences between whole and skim milk | López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC | artículo |
closedAccess | | nov-1991 | Proteolytic activity of two commercial proteinases from Aspergillus oryzae and Bacillus subtilis on ovine and bovine caseins | López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Fernández-García, Estrella CSIC; Olano, Agustín CSIC | artículo |
closedAccess | | 2016 | Purificación de galactooligosacáridos derivados de lactulosa mediante fermentación con levaduras y posterior tratamiento con carbón activo | Julio-González, L. C. CSIC ORCID; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 2015 | Purification by ion-exchange chromatography of prebiotic oligosaccharides derived from lactose-isomerized whey permeate. | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2018 | Purification of lactulose derived-galactooligosaccharides from enzymatic reaction mixtures | Julio-González, L. C. CSIC ORCID; Ruiz Aceituno, Laura CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC | artículo |
openAccess | | 2016 | Quantification of furosine and hydroxymethylfurfural in Spanish powdered infant formulas (IFs) | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2016 | Quantification of prebiotics in commercial infant formulas | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | artículo |