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closedAccess2009Identification of Oligosaccharides Formed during Stachyose Hydrolysis by Pectinex Ultra SP-LMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Jimeno, M. Luisa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Identification of the components of aldoses in a tautomeric equilibrium mixture as their trimethylsilyl ethers by capillary gas chromatographyPáez, M. I.; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Sanz Perucha, Jesús CSIC; Olano, Agustín CSIC ; Garciá-Raso, A.; Saura-Calixto, F.artículo
openAccessMaillard reaction.pdf.jpg2014Impact of high-intensity ultrasound on the formation of lactulose and Maillard reaction glycoconjugatesCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Megías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Impact of power ultrasound on formation and degradation of lactulose in basic mediaCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Megías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID póster de congreso
openAccessprocessingkineticfuroylmethyl.pdf.jpg2014Impact of processing conditions on the kinetic of vitamin C degradation and 2-furoylmethyl amino acid formation in dried strawberriesGamboa-Santos, Juliana CSIC; Megías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
openAccessPáginas de programa_comunicaciones_y_conclusiones.pdf.jpgjun-2011Impregnación de Quitosano con Lactulosa mediante fluidos supercríticos: estudio en scaffolds y microesferasDíez-Municio, M. CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Olano, Agustín CSIC ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessinvitroenzymes.pdf.jpg2019In vitro digestibility of dietary carbohydrates: Toward a standardized methodology beyond amylolytic and microbial enzymesHernández-Hernández, Oswaldo CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Rastall, Robert A.; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017In vitro digestion of prebiotic carbohydrates added to milk using a rat intestinal enzyme preparationFerreira-Lazarte, Alvaro CSIC ORCID ; Mackie, Alan; Mulet-Cabero, Ana-Isabel; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012In vitro fermentation of lactulose-derived oligosaccharides by mixed fecal microbiotaCardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Collins, Michelle; Kolida, Sofía; Rastall, Robert A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007In vitro glycation and antigenicity of soy proteinsLagemaat, Jürgen van; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Influence of heat treatments on whey protein denaturation and rennet clotting properties of cow's and goat's milkMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Balcones, Elena; Olano, Agustín CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID artículo
openAccesstrinitrobenzenesulfonic.pdf.jpg2014Intestinal anti-inflammatory effects of oligosaccharides derived from lactulose in the trinitrobenzenesulfonic acid model of rat colitisAlgieri, Francesca; Rodríguez-Nogales, Alba; Garrido-Mesa, Natividad; Vezza, Teresa; Garrido-Mesa, José; Utrilla, Pilar M.; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Cardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Guerra-Hernández, Eduardo; Zarzuelo, Antonio; Rodriguez-Cabezas, M. Elena; Gálvez, Julioartículo
openAccessisolamilk.pdf.jpg1992Isolation and characterization of 3-deoxypentulose and its determination in heated milkTroyano, Esperanza CSIC; Olano, Agustín CSIC ; Jimeno, M. Luisa CSIC ORCID; Sanz Perucha, Jesús CSIC; Martínez-Castro, Isabel CSIC artículo
openAccessIsolationBovine.pdf.jpg2007Isolation of bovine β-lactoglobulin from complexes with chitosanMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Casal, Enriqueta; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Belloque, Josefina CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Isolation of prebiotic carbohydrates by supercritical fluid extraction. Scaling-up and economical feasibilityMontañés, Fernando CSIC ORCID; Fornari, Tiziana CSIC ; Olano, Agustín CSIC ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Isomerization of lactose catalyzed by alkaline-substituted sepiolitesFuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Rafael, Eduardo de; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Isomerization of lactose over natural sepioliteTroyano, Esperanza CSIC; Rafael, Daniel de; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Olano, Agustín CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Kinetics of galactose and tagatose formation during heat-treatment of milkTroyano, Esperanza CSIC; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Olano, Agustín CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Kinetics of lactulose, galactose and epilactose formation during heat-treatment of milkOlano, Agustín CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Manufacture of cheese made from CO2-treated milkMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo