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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Efecto de oligosacáridos derivados de lactulosa en la microbiota intestinal durante el cambio entre dietas con diferente contenido energéticoBarroso, Elvira CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Effect of drying methods on the reactivity of chitosan towards Maillard reactionGarcía-Bermejo, Ana B. CSIC; Cardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Montañés, Fernando CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2011Effect of glycation on sodium caseinate-stabilized emulsions obtained by ultrasoundCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Harte, Federico M.; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Effect of high pressure on isomerization and degradation of lactose in alkaline mediaMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
openAccessEffectdectin2.pdf.jpg2019Effect of purification of galactooligosaccharides derived from lactulose with Saccharomyces cerevisiae on their capacity to bind immune cell receptor Dectin-2Young, Ian D.; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Wittmann, Alexandra; Kawasaki, Norihito; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effect of pyridoxamine on the glycation via maillard reaction of bovine β-lactoglobulin with galactoseCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of reaction conditions on lactulose-derived trisaccharides obtained by transgalactosylation with β-galactosidase of Kluyveromyces lactisCardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
openAccesseffectyogu.pdf.jpg2019Effect of selected prebiotics on the growth of lactic acid bacteria and physicochemical properties of yoghurtsDelgado, Paloma CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Hernández-Hernández, Oswaldo CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessmay-1991Effect of Storage Temperature on Lactulose and 5-hydroxymethyl-furfural Formation in UHT Milk¹Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCID; Corzo Sánchez, Nieves; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado, T.; Olano, Agustín CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Effect of storage temperature on lactulose and 5-hydroxymethylfurfural in UHT milkJiménez Pérez, Salvio CSIC ORCID; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado, T.; Olano, Agustín CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Effect of the protein content and dilution on the lactulose/furosine ratio in heat-treated milkMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Effect of the structure of galactooligosaccharides on their adsorption by activated carbonJulio-González, L. C. CSIC ORCID; Hernández-Hernández, Oswaldo CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Effect of thermal treatments on the determination of bovine milk added to ovine or caprine milkCalvo, Marta CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Effects of continuous flow microwave treatment on chemical and microbiological characteristics of milkVillamiel, Mar CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Olano, Agustín CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Effects of heat treatments and subsequent storage on the mineral balance of ewes' milkFuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Effects of high pressure and heat treatment on the mineral balance of goats' milkFuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Casal, V.; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
openAccesseffectsmonovalentcations.pdf.jpg2012Effects of monovalent cations (Na+ and K+) on galacto-oligosaccharides production during lactose hydrolysis by kluyveromyces lactis β-galactosidaseMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Efficient synthesis and characterization of lactulosucrose by leuconostoc mesenteroides B-512F dextransucraseDíez-Municio, M. CSIC ORCID; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Jimeno, M. Luisa CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Egg shell as catalyst of lactose isomerisation to lactuloseMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
openAccessDelgado2016poster.pdf.jpg2016Elaboración de yogures simbióticos con nuevos ingredientes prebióticosDelgado, Paloma CSIC ORCID ; Lizasoain, Silvia CSIC; Endrino, Alba; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID póster de congreso