English   español  

Browsing by Author rp08481

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 68 < previous   next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccesslactulosederivedoligosaccharides.pdf.jpg2016Effect of lactulose-derived oligosaccharides on intestinal microbiota during the shift between media with different energy contentsBarroso, Elvira ; Montilla, Antonia  ; Corzo, Nieves  ; Peláez, Carmen  ; Martínez-Cuesta, M. Carmen  ; Requena, Teresa  Artículo
openAccessLactobacillusplantarumIFPL935.pdf.jpg2014Effect of red wine polyphenols and Lactobacillus plantarum IFPL935 on the composition and metabolism of human gut microbiotaBarroso, Elvira ; Martínez-Cuesta, M. Carmen  ; Requena, Teresa  ; Peláez, Carmen  ; Wiele, Tom van deComunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Empleo de la técnica MALDI-TOF/TOF para la identificación taxonómica bacteriana y la diferenciación de cepas productoras de bacteriocinas.García-Cayuela, Tomás ; Martínez-Cuesta, M. Carmen  ; Barroso, Elvira ; Bustos, Irene ; Peláez, Carmen  ; Requena, Teresa  Comunicación de congreso
openAccess2004Enhancement of 2-methylbutanal formation in cheese by using a fluorescently tagged Lacticin 3147 producing Lactococcus lactis strainFernández de Palencia, P. ; Plaza, Marta de la; Mohedano Bonillo, Mari Luz ; Martínez-Cuesta, M. Carmen  ; Requena, Teresa  ; López, Paloma ; Peláez-Martínez, María CarmenArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Enzymatic ability of Lactobacillus casei subsp. casei IFPL731 for flavour development in cheeseMartínez-Cuesta, M. Carmen  ; Fernández de Palencia, P. ; Requena, Teresa  ; Peláez, Carmen  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Enzymatic activities of wine lactic acid bacteria: production of volatile sulphur compounds and varietal aromasMartínez-Cuesta, M. Carmen  ; García-Ruiz, Almudena ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Muñoz-González, Carolina ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Requena, Teresa  ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Evaluación de la capacidad de adhesión de cepas de Lactobacillus plantarum con fenotipo de agregaciónGarcía-Cayuela, Tomás ; Korany, Ahmed M.; Bustos, Irene ; Gómez de Cadiñanos, Luz P.; Requena, Teresa  ; Peláez, Carmen  ; Martínez-Cuesta, M. Carmen  Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Evaluación de la funcionalidad probiótica de una colección de cepas de Lactobacillus plantarum aisladas de leche cruda y quesos artesanalesGarcía-Cayuela, Tomás ; Bustos, Irene ; Barroso, Elvira ; Requena, Teresa  ; Peláez, Carmen  ; Martínez-Cuesta, M. Carmen  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Evaluación de Lactobacillus plantarum para optimizar la biodisponibilidad de flavanonas de zumos cítricosGarcía-Cayuela, Tomás ; Bustos, Irene ; Barroso, Elvira ; Vallejo, Fernando ; Tomàs, Fiona ; Martínez-Cuesta, M. Carmen  ; Peláez, Carmen  ; Tomás Barberán, Francisco ; Requena, Teresa  Póster
openAccess2013¿Existe una relación entre la microbiota intestinal, el consumo de probióticos y la modulación del peso corporal?Rodríguez, Juan M.; Sobrino, O. J.; Marcos, Ascensión ; Collado, María Carmen ; Pérez Martínez, Gaspar ; Martínez-Cuesta, M. Carmen  ; Peláez, Carmen  ; Requena, Teresa  Artículo
openAccess2011Formación de aroma en queso por bacterias lácticas. Principales rutas metabólicasMartínez-Cuesta, M. Carmen  ; Peláez, Carmen  ; Requena, Teresa  Trabajo de divulgación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Formation of methional by Lactococcus lactis IFPL730 under cheese model conditionsAmárita, F.; Martínez-Cuesta, M. Carmen  ; Taborda, Gonzalo; Soto-Yarritu, P. L.; Requena, Teresa  ; Peláez, Carmen  Artículo
openAccessHeterologous_production_of.pdf.jpg2009Heterologous production of methionine-γ-lyase from brevibacterium linens in lactococcus lactis and formation of volatile sulfur compoundsHanniffy, Sean; Philo, Mark; Peláez, Carmen  ; Gasson, M. J.; Requena, Teresa  ; Martínez-Cuesta, M. Carmen  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Identification and characterization of glutamate dehydrogenase activity in wild Lactococcus lactis isolated from raw milk cheesesGómez de Cadiñanos, Luz P.; Peláez, Carmen  ; Martínez-Cuesta, M. Carmen  ; García-Cayuela, Tomás ; Requena, Teresa  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Implementation of a dynamic in vitro gastrointestinal model (SIMGI) for studying the composition and /or metabolic activities of the human gut microbiotaBarroso, Elvira ; Martínez-Cuesta, M. Carmen  ; Cueva, Carolina  ; Peláez, Carmen  ; Requena, Teresa  Comunicación de congreso
openAccessStaticDynamicInvitro.pdf.jpg2014In vitro models for studying secondary plant metabolite digestion and bioaccessibilityMartínez-Cuesta, M. Carmen  ; Requena, Teresa  ; Santos, Claudia N.Artículo
openAccessInactivation of the panE.pdf.jpg2013Inactivation of the panE gene in Lactococcus lactis enhances formation of cheese aroma compoundsGómez de Cadiñanos, Luz P.; García-Cayuela, Tomás ; Yvon, Mireille; Martínez-Cuesta, M. Carmen  ; Peláez, Carmen  ; Requena, Teresa  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Interacción flavan-3-oles, lactobacilos, células intestinales: efecto sobre la capacidad de adhesión y actividad antiproliferativaMartínez-Cuesta, M. Carmen  ; Bustos, Irene ; García-Cayuela, Tomás ; Hernández-Ledesma, Blanca  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Bartolomé, Begoña  ; Peláez, Carmen  ; Requena, Teresa  Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Interactions between gut microbiota, food and the obese hostRequena, Teresa  ; Martínez-Cuesta, M. Carmen  ; Peláez, Carmen  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Key enzymes involved in methionine catabolism by cheese lactic acid bacteriaHanniffy, Sean; Peláez, Carmen  ; Martínez-Bartolomé, Miguel A. ; Requena, Teresa  ; Martínez-Cuesta, M. Carmen  Artículo