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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessdeshidracalida.pdf.jpg2010Deshidratación de vegetales por convección y por ultrasonidos. Indicadores de calidadMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Determinación de la masa molecular de pectinas por HP-SEC. Optimización de la detección por ELSD y por RIDVillamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Determination by HPLC-DAD-ESI/MSn of phenolic compounds in Andean tubers grown in EcuadorPacheco, M. Teresa CSIC ORCID; Escribano-Bailón, María Teresa; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCIDartículo
openAccessPostercitrico.pdf.jpg2016Efecto de la temperatura en la calidad de subproductos derivados de cítricosPacheco, M. Teresa CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID póster de congreso
openAccessposterchemsensor.pdf.jpg2012Effect of blanching on the nutritive value and sensorial attributes of dehydrated carrot by convectionGamboa-Santos, Juliana CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Carrasco Manzano, Juan Atanasio CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Villamiel, Mar CSIC ORCID póster de congreso
openAccess2014Effect of gastrointestinal digestion according to Infogest Consensus on milk proteins in the presence of prebiotic carbohydratesVillamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID póster de congreso
openAccessglycationlimitedhydrolysis.pdf.jpg2017Effect of glycation and limited hydrolysis on interfacial and foaming properties of bovine β-lactoglobulinCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Carrera Sánchez, Cecilioartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2011Effect of glycation on sodium caseinate-stabilized emulsions obtained by ultrasoundCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Harte, Federico M.; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessEffect of glycation on the gastrointestinal.pdf.jpgnov-2010Effect of glycation on the gastrointestinal digestibility and immunoreactivity of bovine β-lactoglobulinCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Belloque, Josefina CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Effect of high pressure on isomerization and degradation of lactose in alkaline mediaMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
openAccessEffect of milk protein glycation.pdf.jpg2012Effect of milk protein glycation and gastrointestinal digestion on the growth of bifidobacteria and lactic acid bacteriaCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Ávila, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
openAccessDSSmoudel.pdf.jpg2018Effect of orange by-products on inflammatory indicators in a DSS mouse modelPacheco, M. Teresa CSIC ORCID; Vezza, Teresa; Diez-Echave, Patricia; Utrilla, Pilar M.; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID póster de congreso
openAccess2012Effect of processing conditions on the kinetics of furosine formation and vitamin C degradation in hot-air dried strawberriesGamboa-Santos, Juliana CSIC; Megías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID póster de congreso
openAccessEffectdectin2.pdf.jpg2019Effect of purification of galactooligosaccharides derived from lactulose with Saccharomyces cerevisiae on their capacity to bind immune cell receptor Dectin-2Young, Ian D.; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Wittmann, Alexandra; Kawasaki, Norihito; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effect of pyridoxamine on the glycation via maillard reaction of bovine β-lactoglobulin with galactoseCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of reaction conditions on lactulose-derived trisaccharides obtained by transgalactosylation with β-galactosidase of Kluyveromyces lactisCardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
openAccessEffect of storage.pdf.jpg2012Effect of storage on quality of industrially dehydrated onion, garlic, potato and carrotGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
openAccesseffectpectin.pdf.jpg2021Effect of sucrose substitution with stevia and saccharin on rheological properties of gels from sunflower pectinsMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Wilde, Peter J.; Gunning, A. Patrick; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
openAccesseffeacid.pdf.jpg2020Effect of the lactose source on the ultrasound-assisted enzymatic production of galactooligosaccharides and gluconic acidRico-Rodríguez, Fabián; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Ruiz Aceituno, Laura CSIC ORCID ; Serrato, Juan Carlos; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
openAccess2011Effect of ultrasound blanching on quality attributes of convective dehydrated carrotsGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID presentación