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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2022 | La calidad de los alimentos según un enfoque multidisciplinar | Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2006 | Calidad nutricional, antigenicidad y funcionalidad de bebidas de soja | Amigo-Benavent, Miryam; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2016 | Caracterización de pectinas industriales de cítricos y su aplicación como recubrimientos de fresas | Muñoz Labrador, Ana CSIC ORCID ; Moreno, Rodrigo CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2012 | Carbohidratos prebióticos de origen lácteo. Desarrollo y aplicación en la industria alimentaria | Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Díez-Municio, M. CSIC ORCID; Megías-Pérez, Roberto CSIC ORCID | presentación |
closedAccess | | 2006 | Changes in antioxidant activity of dehydrated onion and garlic during storage | Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2001 | Changes in flavour and volatile components during storage of whole and skimmed UHT milk | Valero, Esther; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Sanz Perucha, Jesús CSIC; Martínez-Castro, Isabel CSIC | artículo |
closedAccess | | 1998 | Changes in free monosaccharides during storage of some UHT milks: A preliminary study | Recio, Isidra CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Olano, Agustín CSIC | artículo |
openAccess | | ene-2010 | Characterization and improvement of rheological properties of sodium caseinate glycated with galactose, lactose and dextran | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Harte, Federico M. | artículo |
closedAccess | | 2012 | Chemical and physical changes during the storage of dehydrated vegetables | Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2019 | Chemical and physicochemical characterization of orange by-products derived from industry | Pacheco, M. Teresa CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2010 | Chemical and Physicochemical Quality Parameters in Carrots Dehydrated by Power Ultrasound | Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Riera, Enrique CSIC ORCID; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2000 | Chemical and sensorial changes in milk pasteurised by microwave and conventional systems during cold storage | Valero, Esther; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Sanz Perucha, Jesús CSIC; Martínez-Castro, Isabel CSIC | artículo |
closedAccess | | 1996 | Chemical changes during microwave treatment of milk | Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Olano, Agustín CSIC | artículo |
closedAccess | | 2014 | Chromatographic determination of soluble fraction of carbohydrates in legumes from Algeria | Moussou, Nadia; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Zaidi, Farid; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2021 | Consulta sobre nuevas formulaciones. Subdirección General de Fomento de la Innovación (MICIN) | Villamiel, Mar CSIC ORCID | informe técnico |
openAccess | | 2017 | Current state and latest advances in the concept, production and functionality of prebiotic oligosaccharides | Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC | artículo |
openAccess | | 2010 | Deshidratación de vegetales por convección y por ultrasonidos. Indicadores de calidad | Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2016 | Determinación de la masa molecular de pectinas por HP-SEC. Optimización de la detección por ELSD y por RID | Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2019 | Determination by HPLC-DAD-ESI/MSn of phenolic compounds in Andean tubers grown in Ecuador | Pacheco, M. Teresa CSIC ORCID; Escribano-Bailón, María Teresa; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2016 | Efecto de la temperatura en la calidad de subproductos derivados de cítricos | Pacheco, M. Teresa CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | póster de congreso |