English   español  

Browsing by Author rp08388

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 98 < previous   next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessDigestibilidad.pdf.jpg2013Digestibilidad y alergenicidad de la proteína termoestable s-ova formada durante el almacenamiento de los huevosJiménez Saiz, Rodrigo ; Pineda-Vadillo, Carlos ; López-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Distribution of nitrogen in goats' milk and use of capillary electrophoresis to determine casein fractionsGarcía Ruiz, Antonia; López-Fandiño, Rosina ; Lozada Saavedra, Lucidia; Fontecha, F. Javier  ; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Does processing of a powder or in-bottle-sterilized liquid infant formula affect calcium bioavailability?Sarriá, Beatriz ; López-Fandiño, Rosina ; Vaquero, M. Pilar  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Efecto de péptidos derivados de proteínas alimentarias en la expresión de COX-2 inducida por angiotensina II en fibroblastos vascularesGarcés Rimón, M. ; Quiñones, Mar ; Galán, M.; López-Fandiño, Rosina ; Salaices, M.; Miguel, Marta  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-1994Effect of a food-grade enzyme preparation from Aspergillus oryzae on free fatty acid release in Manchego-type cheese from ovine and bovine milkFernández García, Estrella; López-Fandiño, Rosina ; Alonso López, Leocadio artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effect of high pressure-assisted crosslinking of ovalbumin and egg white by transglutaminase on their potential allergenicityMa, Xiaojuan; Lozano-Ojalvo, D.; Chen, Hongbing; López-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Effect of the high-pressure-release phase on the protein composition of the soluble milk fractionBravo, Francisca I. ; Molina, Elena  ; López-Fandiño, Rosina artículo
closedAccess15-Jul-2008Effect of the long-term intake of an egg white hydrolysate on the oxidative status and blood lipid profile of spontaneously hypertensive ratsManso, María A.; Miguel, Marta  ; Even, Jeanne; Hernández, Rosario ; Aleixandre, Amaya; López-Fandiño, Rosina artículo
openAccesseggculinary.pdf.jpg2016Egg protein hydrolysates: New culinary texturesGarcés Rimón, M. ; Sandoval Huertas, Mario; Molina, Elena  ; López-Fandiño, Rosina ; Miguel, Marta  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Egg proteins as allergens and the effects of the food matrix and processingBenedé, Sara ; López-Expósito, Iván ; Molina, Elena  ; López-Fandiño, Rosina artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Egg white hydrolysates with in vitro biological multiactivities to control complications associated with the metabolic syndromeGarcés Rimón, M. ; López-Expósito, Iván ; López-Fandiño, Rosina ; Miguel, Marta  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Egg white ovalbumin digestion mimicking physiological conditionsMartos, Gustavo ; Contreras, Patricia; Molina, Elena  ; López-Fandiño, Rosina artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Egg yolk provides Th2 adjuvant stimuli and promotes sensitization to egg white allergens in BALB/c micePablos-Tanarro, Alba; Lozano-Ojalvo, D.; Martínez-Blanco, Mónica; Molina, Elena  ; López-Fandiño, Rosina artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Enhanced Th2 immune response in milk-allergic children against the major milk proteins as the starting point for an OIT protocolReche, Marta; Valbuena, Teresa; Pascual, Cristina; Padial, Antonio; Perezábad, Laura; López-Fandiño, Rosina ; López-Expósito, Iván póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Estrategias basadas en péptidos para la prevención y el tratamiento de la alergia la huevoLozano-Ojalvo, D.; Pablos-Tanarro, Alba; Molina, Elena  ; López-Fandiño, Rosina comunicación de congreso
openAccessglicomacropeptido.pdf.jpg2009Estructura y funcionalidad del glicomacropéptido bovinoMoreno, F. Javier ; López-Fandiño, Rosina capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Estudio de la actividad inmunomodulante de hidrolizados proteicos en la alergia al huevoLozano-Ojalvo, D.; López-Expósito, Iván ; Molina, Elena  ; López-Fandiño, Rosina póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Food peptides reduce angiotensin II or interleukin 1β-induced cyclooxigenase-2 expression in vascular fibroblastsGarcés Rimón, M. ; Quiñones, Mar ; Galán, M.; López-Fandiño, Rosina ; Salaices, M.; Miguel, Marta  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Glycosylated dairy components: their roles in nature and ways to make use of their biofunctionality in dairy productsRecio, Isidra  ; Moreno, F. Javier ; López-Fandiño, Rosina capítulo de libro
openAccessWO2015092098_A1.pdf.jpg25-Jun-2015Healthy food compositions having the texture of gel or foam and comprising hydrolysed egg productsSandoval Huertas, Mario; Miguel, Marta  ; Garcés Rimón, M. ; López-Fandiño, Rosina solicitud de patente