English   español  

Browsing by Author rp08382

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 148 < previous   next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Biochemical and microbiological characteristics of artisanal hard goat's cheeseFontecha, F. Javier  ; Peláez, Carmen  ; Juárez, Manuela  ; Requena, Teresa  ; Gómez, R; Ramos, M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-1985Caracterización de la fracción nitrogenada soluble del queso de Cabrales por electrofóresis y cromatografía de líquidos de alta eficaciaCáceres, I.; Ramos, Mercedes; Polo, María Carmen; Alonso López, Leocadio ; Juárez, Manuela  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Changes in lipolysis and volatile fraction of a goat cheese manufactured employing a hygienized rennet paste and a defined strain starterCastillo Lozano, Inmaculada; Calvo, Maria V.  ; Alonso López, Leocadio ; Juárez, Manuela  ; Fontecha, F. Javier  artículo
closedAccessApr-2010Changes in milk fatty acid profile and animal performance in response to fish oil supplementation, alone or in combination with sunflower oil, in dairy ewesToral, Pablo G. ; Frutos, Pilar  ; Hervás, Gonzalo  ; Gómez-Cortés, Pilar  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Changes in the milk and cheese fat composition of ewes fed commercial supplements containing linseed with special reference to the CLA content and isomer compositionLuna, Pilar ; Fontecha, F. Javier  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Changes in the nitrogen and lipid fractions of Cabrales cheeseAlonso López, Leocadio ; Juárez, Manuela  ; Ramos, Mercedespóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Characterization of cis-9 trans-11 trans-15 C18:3 in milk fat by GC and covalent adduct chemical ionization tandem MSGómez-Cortés, Pilar  ; Tyburczy, C; Brenna, J. T.; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel A. de laartículo
closedAccessOct-2010Comparison of the fatty acid profiles in cheeses from ewes fed diets supplemented with different plant oilsBodas, Raúl ; Manso, Teresa; Mantecón, Ángel R.  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  ; Gómez-Cortés, Pilar  artículo
openAccessHervás_2009_CLA Soja (Albéitar Portugal).PDF.jpgOct-2009ComplementaÇao da dieta de ovelhas leiteiras com óleo de sojaHervás, Gonzalo  ; Gómez-Cortés, Pilar  ; Frutos, Pilar  ; Juárez, Manuela  ; Mantecón, Ángel R.  ; Fuente, Miguel Ángel de la  trabajo de divulgación
openAccessHervás et al_2008-Albéitar.pdf.jpg2008Complementación de la dieta de ovejas lecheras con aceite de soja: efecto sobre el rendimiento productivo de los animales y el perfil de ácidos grasos de la lecheHervás, Gonzalo  ; Gómez-Cortés, Pilar  ; Frutos, Pilar  ; Juárez, Manuela  ; Mantecón, Ángel R.  ; Fuente, Miguel Ángel de la  trabajo de divulgación
openAccessComponentes-lacteos.pdf.jpg2009Componentes bioactivos de la grasa lácteaJuárez, Manuela  ; Fontecha, F. Javier  capítulo de libro
openAccess2336065_A1.pdf.jpg7-Apr-2010Composición para suplemento alimenticioFuente, Miguel Ángel de la  ; Juárez, Manuela  ; Gómez-Cortés, Pilar  ; García García, Alfonso; Rodríguez Lozano, Juan Carlos; Bach Ariza, Alejandrosolicitud de patente
openAccess2336065_B1.pdf.jpg11-Feb-2011Composición para suplemento alimenticioBach Ariza, Alejandro; García García, Alfonso; Gómez-Cortés, Pilar  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  ; Rodríguez Lozano, Juan Carlospatente
openAccess2336065_B1.pdf.jpg11-Feb-2011Composición para suplemento alimenticioBach Ariza, Alejandro; García García, Alfonso; Gómez-Cortés, Pilar  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  patente
openAccessWO2010040884A1.pdf.jpg15-Apr-2010Composition for food supplementFuente, Miguel Ángel de la  ; Juárez, Manuela  ; Gómez-Cortés, Pilar  ; García García, Alfonso; Rodríguez Lozano, Juan Carlos; Bach Ariza, Alejandrosolicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Composition of the sterol fraction of caprine milk fat by gas chromatography and mass spectrometryFraga, M. J.; Fontecha, F. Javier  ; Lozada Saavedra, Lucidia; Martínez-Castro, Isabel ; Juárez, Manuela  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Conjugated linoleic acid content and isomer distribution during ripening in three varieties of cheeses protected with designation of originLuna, Pilar ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Conjugated linoleic acid in ewe milk fatLuna, Pilar ; Fontecha, F. Javier  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Conjugated linoleic acid in processed cheeses during the manufacturing stagesLuna, Pilar ; Fuente, Miguel Ángel de la  ; Juárez, Manuela  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Contribución al estudio de quesos elaborados con mezclas de leches de vaca, oveja y cabraMartín, M. Cruz  ; Juárez, Manuela  ; Alonso López, Leocadio artículo