English   español  

Browsing by Author rp08086

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 44 to 63 of 170 < previous   next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessDairy protein hydrolysates.pdf.jpgOct-2014Dairy protein hydrolysates: Peptides for health benefitsHernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; García-Nebot, María José CSIC; Fernández-Tomé, Samuel CSIC ORCID; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Digestibility of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) Protein concentrate and Its potential to inhibit lipid peroxidation in the zebrafish larvae modelVilcacundo, Rubén; Barrio, Daniel Alejandro; Carpio, C.; García-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Rúales, J.; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Carrillo, W. CSIC ORCIDartículo
openAccesschenopodium.pdf.jpg2016Digestión gastrointestinal de un concentrado de proteína de quinoa (Chenopodium quinoa willd): efecto inhibitorio de la peroxidación lipídica en un modelo de pez cebraVilcacundo, Rubén; Carrillo, W. CSIC ORCID; Barrio, Daniel Alejandro; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Dipeptidyl peptidase-IV inhibitory peptides generated by tryptic hydrolysis of a whey protein concentrate rich in β-lactoglobulinSilveira, Silvana T.; Martínez-Maqueda, D. CSIC ORCID; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID artículo
openAccesseditechnology.pdf.jpg2023Editorial: Methods in food chemistry and food science technologyHernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Effect of exposure of the oral cavity to various aromatized wine matrices on salivary parameters. Relationship with the changes in aroma during wine oral processingMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Criado, Celia CSIC ORCID; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Effect of Flavan-3-ols on the adhesion of potential probiotic lactobacilli to intestinal cellsBustos, Irene CSIC; García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Effect of soybean peptide lunasin on the inflammatory and immune response of healthy human intestinal mucosaIndiano-Romacho, Pedro CSIC; Fernández-Tomé, Samuel CSIC ORCID; Marin, Alicia C.; Pérez-Rodríguez, Leticia CSIC; Ortega-Moreno, L.; Casanova, M. J.; Moreno-Monteagudo, J. A.; Santander, Cecilio; Chaparro, María; Gisbert, Javier P.; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Bernardo, David CSIC ORCID CVNpóster de congreso
openAccesseffecttuber.pdf.jpg2019Effect of steaming on phenolic compounds bioaccesibility, antioxidant and antidiabetic activities of Andean black mashua tubersCastro Meco, Beatriz; Paucar-Menacho, Luz María; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-May-2006Effect of β-lactoglobulin hydrolysis with thermolysin under denaturing temperatures on the release of bioactive peptidesHernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID artículo
openAccesspajuro.pdf.jpg2016Erythrina edulis (Pajuro) seed protein: a new source of antioxidant peptidesIntiquilla, Arturo; Zavaleta, Amparo I.; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID artículo
openAccessevaluaeduli.pdf.jpg2020Evaluación de la multifuncionalidad de hidrolizados de la fracción albúmina de Erythrina edulisPalma-Albino, Cleni; Jiménez-Aliaga, Karim; Zavaleta, Amparo I.; Izaguirre, Víctor; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessevaluasy5y.pdf.jpg2020Evaluación del efecto protector de péptidos de Erythrina edulis sobre el estrés oxidativo inducido por Fe+2 en la línea celular SH-SY5YRodríguez-Arana, Nathaly; Intiquilla, Arturo; Jiménez-Aliaga, Karim; Arnao, Ines; Zavaleta, Amparo I.; Izaguirre, Víctor; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessEvaluation of the antioxidant effect of opioid .pdf.jpg2011Evaluation of the antioxidant effect of opioid peptide on intestinal cellsHernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Martínez-Maqueda, D. CSIC ORCID; Recio, Isidra CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Evaluation of the antioxidant effect of opioid peptides on intestinal cellsHernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Paunero, M.; Martínez-Maqueda, D. CSIC ORCID; Recio, Isidra CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Evaluation of the antioxidant potential of mixed fruit-based beverages: a new insight on the Folin-Ciocalteu methodLópez-Froilán, Rebeca; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Cámara, Montaña; Pérez-Rodríguez, María L.artículo
openAccessevaluamodels.pdf.jpg2023Evaluation of the multifunctionality of soybean proteins and peptides in immune cell modelsPaterson, Samuel CSIC ORCID; Fernández-Tomé, Samuel CSIC ORCID; Gálvez, Alfredo; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID artículo
openAccessexploratipepti.pdf.jpg2023Exploration of the nutritional and functional properties of underutilized grains as an alternative source for the research of food-derived bioactive peptidesFernández-Tomé, Samuel CSIC ORCID; Ashaolu, Tolulope Joshua; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID artículo
openAccesslfri_a_1900231_f0001_oc.jpg.jpg2023Figures and Data of Sacha Inchi oil press-cake: Physicochemical characteristics, food-related applications and biological activityTorres Sánchez, Erwin G.; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Gutiérrez, Luis-Felipedataset
openAccess2015Food bioactive compounds against diseases of the 21st centuryHsieh, Chia-Chien; Leite Nobrega de Moura Bell, Juliana María; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID artículo