Mostrando resultados 186 a 193 de 193
< Anterior
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2011 | Valor alimenticio de especies productivas en prados de montaña | Peláez, Rodrigo; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Valdés, Carmen CSIC ORCID ; García, R.; Calleja, Alfredo CSIC | comunicación de congreso |
openAccess | | 3-may-2010 | Valor nutritivo de henos de gramíneas y leguminosas forrajeras cultivadas en Túnez | Ammar, H.; Kammoun, M.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; González, Jesús Salvador CSIC | comunicación de congreso |
openAccess | | 2012 | Valor nutritivo de Leucaena leucocephala, con énfasis en el contenido de metabolitos secundarios | Verdecia, D. M.; Herrera, Hugo; Ramírez, J. L.; Leonard, I.; Álvarez, Y.; Bazán, Y.; Arceo, Y.; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Álvarez, J.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Valoración nutritiva del Panicum maximum vc. Mombasa en las condiciones climáticas del Valle del Cauto, Cuba | Verdecia, D. M.; Herrera, R.S.; Ramírez, J. L.; Leonard, I.; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Álvarez, Y.; López, Secundino CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Vegetable oil soapstocks reduce methane production and modify ruminal fermentation | Blanco, Carolina CSIC ORCID; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Morán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2009 | Vinasse added to dried sugar beet pulp: Preference rate, voluntary intake, and digestive utilization in sheep | Fernández Díez, Begoña CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; López Campos, Oscar CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | abr-2011 | Vinasse added to the concentrate for fattening lambs: Intake, animal performance, and carcass and meat characteristics | López Campos, Oscar CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2018 | Visible and near infrared spectroscopy as an authentication tool: Preliminary investigation of the prediction of the ageing time of beef steaks | Morán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Allen, P.; Moloney, A. P. | artículo |