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Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
openAccess |  | 2019 | Identification and quantification of dimethyl acetals from plasmalogenic lipids in lamb intramuscular fat under different derivatization procedures | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Rodríguez-Pino, Valle ; Martínez Marín, A. L.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | Sep-2012 | Inhibition of ∆9-desaturase activity with sterculic acid: Effect on the endogenous synthesis of cis-9 18:1 and cis-9 trans-11 18:2 in dairy sheep | Bichi, Elena CSIC; Toral, Pablo G. CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 2019 | Intramuscular fatty acid profile of feedlot lambs fed concentrates with alternative ingredients | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Galisteo, Olalla O.; Avíles Ramírez, Carmen; Peña Blanco, Francisco; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Núñez Sánchez, Nieves; Martínez Marín, A. L. | artículo |
openAccess |  | 2021 | Intramuscular fatty acids in meat could predict enteric methane production by fattening lambs | Requena Domenech, Francisco; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Martínez-Miró, Silvia; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Hernández, Fuensanta; Martínez Marín, A. L. | artículo |
embargoedAccess |  | 2021 | Lipid classification of fish oil omega-3 supplements by 1H NMR and multivariate analysis | Amorim, Tatiane Lima; Granato, Álisson Silva; Oliveira Mendes, Thiago de; Leal de Oliveira, Marcone Augusto; Amarante, Giovanni Wilson; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2019 | Lipid composition of Brazilian chocolates and chocolate products with special emphasis on their fat origin and trans C18:1 Isomeric profile | Amorim, Tatiane Lima; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Leal de Oliveira, Marcone Augusto; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2011 | Milk composition and fatty acid profile of residual and available milk from ewes fed with diets supplemented with different vegetable oils | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Manso, Teresa | artículo |
closedAccess | | 2010 | Milk fatty acid profile and dairy sheep performance in response to diet supplementation with sunflower oil plus incremental levels of marine algae | Toral, Pablo G. CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 2018 | Milk fatty acids and potential health benefits: An updated vision | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | Oct-2009 | Milk production and fatty acid profile after three weeks of diet supplementation with sunflower oil and marine algae in dairy ewes | Toral, Pablo G. CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2011 | Milk production and fatty acid profile after three weeks of diet supplementation with sunflower oil and marine algae in dairy ewes | Toral, Pablo G. CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2008 | Milk Production, Conjugated Linoleic Acid Content, and In Vitro Ruminal Fermentation in Response to High Levels of Soybean Oil in Dairy Ewe Diet | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2016 | Novel characterisation of minor α-linolenic acid isomers in linseed oil by gas chromatography and covalent adduct chemical ionisation tandem mass spectrometry | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 2017 | Odd- and branched-chain fatty acids in goat milk as indicators of the diet composition | Cívico, Alfonso; Núñez Sánchez, Nieves; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Peña Blanco, Francisco; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Schiavone, Achille; Martínez Marín, A. L. | artículo |
openAccess |  | 2021 | Odd- and branched-chain fatty acids in lamb meat as potential indicators of fattening diet characteristics | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Requena Domenech, Francisco; Correro Rueda, Marta; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Schiavone, Achille; Martínez Marín, A. L. | artículo |
|  | 3-Jan-2021 | Odd- and branched-chain fatty acids in lamb meat as potential indicators of fattening diet characteristics | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Requena Domenech, Francisco; Correro Rueda, Marta; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Schiavone, Achille; Martínez Marín, A. L. | artículo |
openAccess |  | 2017 | Optimization of milk odd and branched-chain fatty acids analysis by gas chromatography using an extremely polar stationary phase | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Rodríguez-Pino, Valle ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2016 | Origen metabólico de trans-10 cis-15 18:2, un ácido graso detectado por GC con columnas capilares de extrema polaridad en grasa láctea | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Rodríguez-Pino, Valle ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Martínez Marín, A. L. | póster de congreso |
openAccess |  | 2020 | Origen metabólico y propiedades bioactivas de ácidos grasos ramificados e impares en leche de rumiantes. Revisión | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 2021 | Perfil de ácidos grasos de la leche y de la carne de corderos lechales de ovejas alimentadas con harina de microalgas | Manso, Teresa; Gallardo, B.; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | comunicación de congreso |