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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessabr-2010Changes in milk fatty acid profile and animal performance in response to fish oil supplementation, alone or in combination with sunflower oil, in dairy ewesToral, Pablo G. CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Characterization of cis-9 trans-11 trans-15 C18:3 in milk fat by GC and covalent adduct chemical ionization tandem MSGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Tyburczy, C; Brenna, J. T.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel A. de la CSIC ORCIDartículo
openAccessFoodChem2024-Cebrian.pdf.jpg22-dic-2023Characterization of the invasive macroalgae Rugulopteryx Okamurae for potential biomass valorisationCebrián Lloret, Vera; Cartan Moya, Sara; Martínez Sanz, Marta CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Calvo, María Visitación; López-Rubio, Amparo CSIC ORCID ; Martínez-Abad, Antonio CSIC ORCID CVNartículo
openAccessCLAchees.pdf.jpg2019CLA-producing adjunct cultures improve the nutritional value of sheep cheese fatRenes, Erica; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Linares, D. M.; Tornadijo, M. E.; Fresno, José Maríaartículo
openAccessclassidiet.pdf.jpg2017Classification of human milks based on their trans 18:1 fatty acid profile and effect of maternal dietGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
openAccesscomparaprodu.pdf.jpg2022Comparative study of the most commonly used methods for total protein determination in milk of different species and their ultrafiltration productsHueso, Diego CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessoct-2010Comparison of the fatty acid profiles in cheeses from ewes fed diets supplemented with different plant oilsBodas, Raúl CSIC ORCID; Manso, Teresa; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessHervás_2009_CLA Soja (Albéitar Portugal).PDF.jpgoct-2009Complementação da dieta de ovelhas leiteiras com óleo de soja. Efeito sobre o rendimento productivo e o perfil de ácidos gordos do leiteHervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID trabajo de divulgación
openAccessHervás et al_2008-Albéitar.pdf.jpg2008Complementación de la dieta de ovejas lecheras con aceite de soja: efecto sobre el rendimiento productivo de los animales y el perfil de ácidos grasos de la lecheHervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID trabajo de divulgación
openAccess2336065_A1.pdf.jpg7-abr-2010Composición para suplemento alimenticioFuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; García García, Alfonso; Rodríguez Lozano, Juan Carlos; Bach Ariza, Alejandrosolicitud de patente
openAccess2336065_B1.pdf.jpg11-feb-2011Composición para suplemento alimenticioBach Ariza, Alejandro; García García, Alfonso; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Rodríguez Lozano, Juan Carlospatente
openAccess2336065_B1.pdf.jpg11-feb-2011Composición para suplemento alimenticioBach Ariza, Alejandro; García García, Alfonso; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID patente
openAccessWO2010040884A1.pdf.jpg15-abr-2010Composition for food supplementFuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; García García, Alfonso; Rodríguez Lozano, Juan Carlos; Bach Ariza, Alejandrosolicitud de patente
openAccessLolli et al. 9-7-2021 JAFC.pdf.jpg2021Cyclopropane fatty acids as quality biomarkers of cheeses from ewes fed hay- and silage-based dietsLolli, Veronica; Renes, Erica; Caligiani, Augusta; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessdetailfat.pdf.jpg2017Detailed fatty acid profile of serum lipid classes in lactating women and their relationship with milk fatGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Martínez Marín, A. L.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
openAccessLolli et al. CPFA Human milk_preprint.pdf.jpg2022Detection of cyclopropane fatty acids in human breastmilk by GC-MSLolli, Veronica; Dall’Asta, Chiara; Caligiani, Augusta; Del Rio, Daniele; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccess27-ago-2017Dietary antioxidants in lactating ewes: effect on trans-18:1 profile of suckling lamb meatGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; De la Fuente, M. A.; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Gallardo, B.; Manso, Teresapóster de congreso
openAccessdietalinseed.pdf.jpg2017Dietary linseed oil increases trans-10,cis-15 18:2 in caprine milk fatGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Cívico, Alfonso; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Núñez Sánchez, Nieves; Peña Blanco, Francisco; Martínez Marín, A. L.artículo
openAccesseditechnology.pdf.jpg2023Editorial: Methods in food chemistry and food science technologyHernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID editorial
openAccessToral et al_2009_AIDA.pdf.jpgmay-2009Efecto de la suplementación de la dieta con aceites de girasol y pescado sobre el rendimiento productivo de los animales y el perfil de ácidos grasos de la leche de ovejasToral, Pablo G. CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID comunicación de congreso