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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-1988Gas chromatographic method for determining free fatty acids in cheeseAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Martín-Hernández, M. C. CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Grasa de la leche: composición, estructura y digestión.Fontecha, F. Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess29JavierFontecha.pdf.jpg2015Grasa Láctea: nuevo paradigmaFontecha, F. Javier CSIC ORCID presentación
openAccessGrasa láctea.pdf.jpg2014Grasa láctea: una fuente natural de compuestos bioactivosCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessblas.pdf.jpg2023Grupo Biomarcadores lipídicos en alimentación y salud (BLAS)Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Gallo, Verónica CSIC ORCID; Mendoza-Grimau, Victor; Señoráns, María CSIC ORCID; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID póster de congreso
openAccessIF_AGROCSIC_2.pdf.jpgdic-2004Hacia el desarrollo de técnicas analíticas rápidas para la detección de tóxicos y contaminantes en alimentosRamos, Lourdes CSIC ORCID ; González Carlos, María José CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007High pressure treatment on the tofu fatty acids and acylglycerols contentPréstamo, Guadalupe CSIC ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
openAccesshighcomposi.pdf.jpg2021High-temperature short-time and holder pasteurization of donor milk: Impact on milk compositionEscuder-Vieco, Diana; Rodríguez, Juan M.; Espinosa-Martos, Irene; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Serrano, José C. E.; Fernández, Leónides; Pallás-Alonso, Carmen Rosaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Hot topic: Fatty acid and conjugated linoleic acid (CLA) isomer composition of commercial CLA-fortified dairy products: Evaluation after processing and storageRodríguez Alcalá, Luis Miguel; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessnutrients-15-01855-v2.pdf.jpg12-abr-2023Human milk composition and nutritional status of omnivore human milk donors compared with vegetarian/vegan lactating mothersUreta-Velasco, Noelia; Keller, Kristin; Escuder-Vieco, Diana; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Megino-Tello, Javier CSIC; Serrano, José C. E.; Romero Ferreiro, Carmen; García-Lara, Nadia Raquel; Pallás-Alonso, Carmen Rosaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Identity of the major triacylglycerols in ovine milk fatFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Goudjil, Hanane; Ríos, J. J.; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
openAccessimpactofcurdcapitulo.pdf.jpg2023Impact of curd washing and beta cyclodextrin on the reduction of cholesterol contents in ewe's milk cheeseAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessimpactsimulat.pdf.jpg2021Impact of high-pressure processed onion on colonic metabolism using a dynamic gastrointestinal digestion simulatorFernández-Jalao, Irene CSIC; Balderas, Claudia CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
openAccessChamekh et al 2020_Impact of management system and lactation stage on fa....pdf.jpg2020Impact of management system and lactation stage on fatty acid composition of camel milkChamekh, Latifa; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Khorchani, Touhami; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Hammadi, Mohamed; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Yahyaoui, Mohamed Habibartículo
openAccessimpactmilk.pdf.jpg2023Impact of parity on the profile of fatty acids with potential importance for human health in camel (Camelus dromedarius) milkChamekh, Latifa; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Khorchani, Touhami; Hammadi, Mohamed; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Yahyaoui, Mohamed Habibartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Improved gas chromatographic method for the determination of the individual free fatty acids in cheese using a capillary column and a PTV injectorJuárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessIMPROVEMENT OF THE PLASMA.pdf.jpg2013Improvement of the plasma and erythrocytes lipid profile in overweight/obese and dyslipidemic patients after consumption of a naturally pufa-enriched cheeseCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Gómez-Candela, Carmen; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID póster de congreso
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020In vitro digestion for control and monitoring of food effects in relation to micellarization index of carotenoidsPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessantioxidants-08-00291-v2.pdf.jpg7-ago-2019In vitro digestion of human milk: influence of the lactation stage on the micellar carotenoids contentXavier, Ana A. O.; Garrido-López, Juan E. CSIC; Aguayo-Maldonado, Josefa; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
ijms-18-00605.pdf.jpg10-mar-2017In-depth lipidomic analysis of molecular species of triacylglycerides, diacylglycerides, glycerophospholipids, and sphingolipids of buttermilk by GC-MS/FID, HPLC-ELSD, and UPLC-QToF-MSCastro-Gómez, Pilar CSIC; Montero, Olimpio CSIC ORCID CVN ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID