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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Health benefits of silverskinIriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Herrera, Teresa CSIC ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID capítulo de libro
openAccesshealthypool.pdf.jpg2021Healthy eating recommendations: good for reducing dietary contribution to the body’s advanced glycation/lipoxidation end products pool?Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Iriondo-DeHond, Maite CSIC; Gonzalez, Ileana; Medrano-Fernandez, Alejandra; Filip, Rosana; Uribarri, Jaimeartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Healthy sustainable snacks based on a winery by productFernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessheartcoffee.pdf.jpg2022Heart healthy coffee: Coffee components as functional hypocholesterolemic agentsMachado Turati, Daniela Flavia; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Coimbra, M. A.; Coreta-Gomes, F.comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Immunochemical and mass spectrometric analysis of N ε- (carboxymethyl)lysine content of AGE-BSA systems prepared with and without selected antiglycation agentsSrey, Chou; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
openAccess2022Implicación del intestino en la COVID19Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Revilla Novella, Yolanda; Montero, Olimpio CSIC ORCID CVN ; Abalo, Raquel CSIC ORCID; Uranga-Ocio, José Antoniovídeo
openAccess2011In vitro and in vivo effect of coffee components on the glycoxidative stressCastillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Ullate, Mónica CSIC; Amigo-Benavent, Miryam; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Mesa, M. Dolorescomunicación de congreso
openAccessinbiscuit.pdf.jpg2021In vitro bioaccessibility of bioactive compounds from citrus pomaces and orange pomace biscuitsFernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Nardin, Tiziana; Larcher, Roberto; Gámbaro, Adriana; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
openAccessinviodiabe.pdf.jpg2020In vitro bioaccessibility of citrus pomace compounds possessing health promoting properties with potential to reduce the risk of diabetesFernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Nardin, Tiziana; Larcher, Roberto; Gámbaro, Adriana; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessinvidia.pdf.jpg2020In vitro bioaccessibility of extractable compounds from tannat grape skin possessing health promoting properties with potential to reduce the risk of diabetesFernández-Fernández, Adriana Maite; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Nardin, Tiziana; Larcher, Roberto; Dellacassa, Eduardo; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
openAccessdetermcafe.pdf.jpg2018In vitro determination of potential antioxidant and postprandial glucose response properties in yogurt formulations containing coffee by productsIriondo-DeHond, Maite CSIC; Martín Jiménez, Ángela CSIC ORCID; Miguel, Eugenio; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID póster de congreso
openAccessinvitrograin.pdf.jpg2022In vitro digestibility and bioaccessibility of nutrients and non-nutrients composing extruded brewers’ spent grainGutiérrez-Barrutia, María Belén CSIC ORCID; Cozzano Ferreira, Sonia; Arcia, Patricia; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
openAccessIn vitro efficiency of combined.pdf.jpg2011In vitro efficiency of combined acid-heat treatments for protecting sunflower meal proteins against ruminal degradationArroyo, J. M.; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
openAccessvitrosystem.pdf.jpg2019In vitro formation of Maillard reaction products during simulated digestion of meal-resembling systemsMartínez Sáez, Nuria CSIC; Fernández-Gómez, Beatriz CSIC ORCID; Cai, Weijing; Uribarri, Jaime; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007In vitro glycation and antigenicity of soy proteinsLagemaat, Jürgen van; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018In vitro health promoting properties of antioxidant dietary fiber extracted from spent coffee (Coffee arabica L.) groundsVázquez-Sánchez, Kenia; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Rebollo-Hernanz, Miguel CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Gaytán-Martínez, Marcela; Campos-Vega, Rocioartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Influence of the buckwheat bread formulation on the viability of E.coli and P. aeruginosaMartínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Szawara-Nowak, Dorota; Zielinski, Henryk; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID póster de congreso
openAccessinformetripto.pdf.jpg2021Informe sobre el impacto verde europeo desde un enfoque de sistema alimentario sosteniblePío Beltrán, José; Berbel, Julio; Berdaji, Isabel; Bernabéu, Rodolfo; Boix-Fayos, Carolina CSIC ORCID; Clotet, Ramon; Colomer, Yvonne; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Flotats Ripoll, Xavier; Gil, Joan Carles; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; González-Vaqué, Luís; Intrigliolo, Diego S. CSIC ORCID; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Jarauta-Bragulat, Eusebio; Mariné, Abel; Martin Aranda, Rosa M.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Moreno, Olga; Navarro, Luis; Ortíz, Dionisio; Orzáez Calatayud, Diego; Palli, Ana; Reca, Juan; Reguant, Francesc; Romagosa, Ignacio; Sanz-Cobeña, Alberto; Savé Montserrat, Robert; Sumpsi, José María; Vidal, Mª Carmeninforme técnico
openAccessfoods-08-00438.pdf.jpg25-sep-2019Inhibition of the Maillard reaction by phytochemicals composing an aqueous coffee silverskin extract via a mixed mechanism of actionRebollo-Hernanz, Miguel CSIC ORCID ; Fernández-Gómez, Beatriz CSIC ORCID; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Aguilera, Yolanda CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID ; Uribarri, Jaime; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID 
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Inhibitors of advanced glycation end products from coffee bean roasting by-productFernández, B. CSIC ORCID; Nitride, Chiara; Ullate, Mónica CSIC; Mamone, Gianfranco; Ferranti, Pasquale; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo