Mostrando resultados 31 a 50 de 113
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2014 | Capítulo 4. Lípidos bioactivos en productos lácteos | Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villar-Tajadura, M. Antonia CSIC; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2007 | Changes in lipolysis and volatile fraction of a goat cheese manufactured employing a hygienized rennet paste and a defined strain starter | Castillo Lozano, Inmaculada; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | ene-2023 | Characterization of microglia behaviour in healthy and pathological conditions with image analysis tools | Martinez, Aleix; Hériché, Jean-Karim; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Tischer, Christian; Otxoa-de-Amezaga, Amaia; Pedragosa, Jordi CSIC ORCID; Bosch, Anna; Planas, Anna M. CSIC ORCID; Petegnief, Valérie CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2017 | Characterization of naturally goat cheese enriched in conjugated linoleic acid and omega-3 fatty acids for human clinical trial in overweight and obese subjects | Santurino-Fontecha, Cristina; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Gómez-Candela, Carmen; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Characterization the polar lipids from a butter milk powder obtained by microfiltration. | García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Martín, M. Cruz CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2016 | Comparación de los procesos verdes PLE y SFE para la extracción del aceite de semilla de chía | Villanueva-Bermejo, David CSIC ORCID; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fornari, Tiziana CSIC ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2018 | Composición lipídica de la membrana del globulo graso lácteo de calostro humano: efecto del periodo de gestación (prétermino o término) | Megino-Tello, Javier CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2020 | Comprehensive characterization of neutral and polar lipids of buttermilk from different sources and its milk fat globule membrane isolates | Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Martín-Hernández, M. C. CSIC ; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Alonso Miravalles, Loreto CSIC; García-Martín, Rosa; Megino-Tello, Javier CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2020 | Concentrates of buttermilk and krill oil improve cognition in aged rats | García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Tomé-Carneiro, Joao CSIC ORCID; Crespo, M. Carmen; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Pereda-Pérez, Inmaculada; Baliyan, Shishir; Burgos-Ramos, Emma; Montero, Olimpio CSIC ORCID CVN ; Dávalos Herrera, Alberto; Venero, César CSIC ORCID; Visioli, Francesco; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 6-jul-2010 | Constraints to virus infection in Nicotiana benthamiana plants transformed with a potyvirus amplicon | Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Dujovny, Gabriela; Lucini, Cristina; Ortuño, Jesús; Alamillo, Josefa M.; Simón-Mateo, Carmen; López-Moya Gómez, Juan José CSIC ORCID; García, Juan Antonio CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Consumption of goat cheese naturally rich in omega-3 and conjugated linoleic acid improves the cardiovascular and inflammatory biomarkers of overweight and obese subjects: A randomized controlled trial | Santurino-Fontecha, Cristina; López-Plaza, Bricia; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Bermejo, Laura M.; Gómez-Andrés, David; Gómez-Candela, Carmen | capítulo de libro |
openAccess | | 2020 | Consumption of goat cheese naturally rich in omega-3 and conjugated linoleic acid improves the cardiovascular and inflammatory biomarkers of overweight and obese subjects: A randomized controlled trial | Santurino-Fontecha, Cristina; López-Plaza, Bricia; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Bermejo, Laura M.; Gómez-Andrés, David; Gómez-Candela, Carmen | artículo |
openAccess | | 2016 | Desarrollo de un queso de cabra enriquecido de forma natural en omega-3 y ácido linoleico conjugado (CLA). Efecto sobre la distribución de triglicéridos y el contenido de colesterol | Santurino-Fontecha, Cristina; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2015 | Desarrollo de un queso de cabra funcional enriquecido de forma natural con omega-3 y ácido linoleico conjugado (CLA) | Santurino-Fontecha, Cristina; Gómez-Candela, Carmen; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2014 | Desarrollo de una línea base para la potencial generación de productos lácteos diferenciados y potocolos de producción de leche y derivados de alto valor nutricional | Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Villar-Tajadura, M. Antonia CSIC | revista |
closedAccess | | 2003 | Determination of cholesterol oxides content in milk products by solid phase extraction and gas chromatography-mass spectromety | Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Ramos, Lourdes CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Determining the effect of seasonal variations on fatty acids nutritional profiles of cow’s milk fat from Asturias. Spain | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2022 | Differences on the fatty acids and triglycerides profile of conventional vs ecological milk from Asturias, Spain | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2019 | Distribution of individual polar lipids obtained from different quality chia seeds by environmental-friendly methods | Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villanueva-Bermejo, David CSIC ORCID; Fornari, Tiziana CSIC ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2016 | Efectos del consumo de un queso de cabra enriquecido mediante un ensayo clínico-nutricional, aleatorizado, doble ciego y controlado en voluntarios con sobrepeso/obesidad | Santurino-Fontecha, Cristina; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | comunicación de congreso |