English   español  

Navegación por Autor rp07701

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 31 a 50 de 113 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessLípidos_Rodríguez_PV_CapLib2014.pdf.jpg2014Capítulo 4. Lípidos bioactivos en productos lácteosRodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villar-Tajadura, M. Antonia CSIC; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Changes in lipolysis and volatile fraction of a goat cheese manufactured employing a hygienized rennet paste and a defined strain starterCastillo Lozano, Inmaculada; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessmartinez-et-al-2023-characterization-of-microglia-behaviour-in-healthy-and-pathological-conditions-with-image-analysis.pdf.jpgene-2023Characterization of microglia behaviour in healthy and pathological conditions with image analysis toolsMartinez, Aleix; Hériché, Jean-Karim; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Tischer, Christian; Otxoa-de-Amezaga, Amaia; Pedragosa, Jordi CSIC ORCID; Bosch, Anna; Planas, Anna M. CSIC ORCID; Petegnief, Valérie CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Characterization of naturally goat cheese enriched in conjugated linoleic acid and omega-3 fatty acids for human clinical trial in overweight and obese subjectsSanturino-Fontecha, Cristina; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Gómez-Candela, Carmen; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
openAccesscharactermicro.pdf.jpg2017Characterization the polar lipids from a butter milk powder obtained by microfiltration.García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Martín, M. Cruz CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID póster de congreso
openAccess2016Comparación de los procesos verdes PLE y SFE para la extracción del aceite de semilla de chíaVillanueva-Bermejo, David CSIC ORCID; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fornari, Tiziana CSIC ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Composición lipídica de la membrana del globulo graso lácteo de calostro humano: efecto del periodo de gestación (prétermino o término)Megino-Tello, Javier CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID póster de congreso
openAccessCalvo et al. 2020 Comprehensive characterization of neutral and polar li....pdf.jpg2020Comprehensive characterization of neutral and polar lipids of buttermilk from different sources and its milk fat globule membrane isolatesCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Martín-Hernández, M. C. CSIC ; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Alonso Miravalles, Loreto CSIC; García-Martín, Rosa; Megino-Tello, Javier CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessconcenratpost.pdf.jpg2020Concentrates of buttermilk and krill oil improve cognition in aged ratsGarcía-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Tomé-Carneiro, Joao CSIC ORCID; Crespo, M. Carmen; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Pereda-Pérez, Inmaculada; Baliyan, Shishir; Burgos-Ramos, Emma; Montero, Olimpio CSIC ORCID CVN ; Dávalos Herrera, Alberto; Venero, César CSIC ORCID; Visioli, Francesco; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
openAccess1471-2229-10-139.pdf.jpg6-jul-2010Constraints to virus infection in Nicotiana benthamiana plants transformed with a potyvirus ampliconCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Dujovny, Gabriela; Lucini, Cristina; Ortuño, Jesús; Alamillo, Josefa M.; Simón-Mateo, Carmen; López-Moya Gómez, Juan José CSIC ORCID; García, Juan Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessconsumptiongoatcap.pdf.jpg2022Consumption of goat cheese naturally rich in omega-3 and conjugated linoleic acid improves the cardiovascular and inflammatory biomarkers of overweight and obese subjects: A randomized controlled trialSanturino-Fontecha, Cristina; López-Plaza, Bricia; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Bermejo, Laura M.; Gómez-Andrés, David; Gómez-Candela, Carmencapítulo de libro
openAccessConsumption_Santurino_Art2020.pdf.jpg2020Consumption of goat cheese naturally rich in omega-3 and conjugated linoleic acid improves the cardiovascular and inflammatory biomarkers of overweight and obese subjects: A randomized controlled trialSanturino-Fontecha, Cristina; López-Plaza, Bricia; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Bermejo, Laura M.; Gómez-Andrés, David; Gómez-Candela, Carmenartículo
openAccess2016Desarrollo de un queso de cabra enriquecido de forma natural en omega-3 y ácido linoleico conjugado (CLA). Efecto sobre la distribución de triglicéridos y el contenido de colesterolSanturino-Fontecha, Cristina; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID póster de congreso
openAccess2015Desarrollo de un queso de cabra funcional enriquecido de forma natural con omega-3 y ácido linoleico conjugado (CLA)Santurino-Fontecha, Cristina; Gómez-Candela, Carmen; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID póster de congreso
openAccessCIALCOM16.pdf.jpg2014Desarrollo de una línea base para la potencial generación de productos lácteos diferenciados y potocolos de producción de leche y derivados de alto valor nutricionalCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Villar-Tajadura, M. Antonia CSICrevista
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Determination of cholesterol oxides content in milk products by solid phase extraction and gas chromatography-mass spectrometyCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Ramos, Lourdes CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessAlonso et al_2021_Determining the Effect of Seasonal Variations on Fatty Acids Nutritional Profiles of Cow.pdf.jpg2021Determining the effect of seasonal variations on fatty acids nutritional profiles of cow’s milk fat from Asturias. SpainAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessdifferenspain.pdf.jpg2022Differences on the fatty acids and triglycerides profile of conventional vs ecological milk from Asturias, SpainAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Distribution of individual polar lipids obtained from different quality chia seeds by environmental-friendly methodsCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villanueva-Bermejo, David CSIC ORCID; Fornari, Tiziana CSIC ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Efectos del consumo de un queso de cabra enriquecido mediante un ensayo clínico-nutricional, aleatorizado, doble ciego y controlado en voluntarios con sobrepeso/obesidadSanturino-Fontecha, Cristina; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID comunicación de congreso