Mostrando resultados 117 a 136 de 165
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2016 | Liberación asistida por enzimas en estado supercrítico con CO2 de conjugados de isoramnetina a partir de Opuntia ficus-indica (L.) Mill | García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | mar-2006 | Mediterranean vegetable soup consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes, prostaglandin E2 and monocyte chemotactic protein-1 in healthy humans | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2010 | Mejora de las características antioxidantes de papaya cortada mediante el procesado por altas presiones hidrostáticas | Crespo, Inés; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2002 | New procedure for the detection of lactic acid bacteria in vegetables producing antibacterial substances | Gómez, Rosario CSIC ; Muñoz, Marina; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Nutricional Quality of Fruits | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2011 | Nutritional and health aspects of fresh-cut vegetables | Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2003 | Nutritional and health-related compounds in sprouts and seeds of soybean (Glycine max), wheat (Triticum aestivum.L) and alfalfa (Medicago sativa) treated by a new drying method | Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2009 | Nutritional Approaches and Health-Related Properties of Plant Foods Processed by High Pressure and Pulsed Electric Fields | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Elez-Martínez, Pedro; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2006 | Nutritional characterisation of commercial traditional pasteurised tomato juices: carotenoids, vitamin C and radical-scavenging capacity | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2011 | Nutritional Characterization of Tomato Juices | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Elez-Martínez, Pedro; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2012 | Nutritional Quality of Fruits | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 1-jun-2023 | Oil-based double emulsion microcarriers for enhanced stability and bioaccessibility of betalains and phenolic compounds from Opuntia stricta var. Dillenii green extracts | Parralejo-Sanz, Sara CSIC; Gómez-López, Iván; González-Álvarez, Erika; Montiel-Sánchez, Mara; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Onion bioactive compounds and health effects | Roldán-Marín, Eduvigis; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | may-2009 | Onion high-pressure processing: Flavonol content and antioxidant activity | Roldán-Marín, Eduvigis; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Lloría, Rosana; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2000 | Partial characterization of peroxidase and polyphenol oxidase activities in blackberry fruits | González, Eva M.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1999 | Partial characterization of polyphenol oxidase activity in raspberry fruits | González, E. M.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1992 | Patters of peroxidase in ripening mango (Mangifera indica, L) fruits | Marín, M. Antonia; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2004 | Pentadiene production from potassium sorbate by osmotolerant yeasts | Casas, E.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Valderrama, M. J.; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Peinado, J. M. | artículo |
closedAccess | | 1998 | Peroxidase and polyphenol oxidase in long-term frozen stored papaya slices. Differences among hermaphrodite and female fruits. | Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Lobo, M. Gloria; Ancos, Begoña de CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1995 | Peroxidase and polyphenoloxidase activities in papaya fruit during post-harvest ripening and after freezing/thawing | Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Lobo, M. Gloria | artículo |