Mostrando resultados 87 a 106 de 158
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2022 | Metabolism of non-digestible dietary carbohydrates | Delgado, Paloma CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2018 | Modelling of artichoke pectin extraction using artificial neural networks | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2018 | Modelling of prebiotic-supplemented powdered infant formulas quality parameters using machine learning | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Ovejero, Adrián; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 1986 | Modifications and interactions of lactose with mineral components of milk during heating processes | Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2013 | Nueva síntesis enzimática y caracterización estructural de dos oligosacáridos potencialmente bioactivos | Díez-Municio, M. CSIC ORCID; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Jimeno, M. Luisa CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2010 | Obtención de ingredientes alimenticios de carácter prebiótico | Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2016 | Obtención de pecto-oligosacáridos (pos) a partir de subproductos de cítricos y manzana mediante la utilización de enzimas comerciales | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Ferreira-Lazarte, Alvaro CSIC ORCID ; Ruiz Aceituno, Laura CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2015 | Obtención de pectooligosacáridos derivados de pectinas de cítricos y de manzana utilizando extractos enzimáticos comerciales | Ferreira-Lazarte, Alvaro CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2013 | Obtención y caracterización de nuevos oligosacáridos bioactivos a partir de permeados de suero de quesería | Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Díez-Municio, M. CSIC ORCID; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2010 | Obtention and characterization of glycosylated derivatives of low molecular weight chitosan through amide formation | Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Cardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2012 | Obtention of prebiotics oligosaccharides derived from lactulose using Kluyveromyces marxianus crude cell extracts | Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Padilla, Beatriz CSIC; Belloch, Carmela CSIC ORCID; Cardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Manzanares, Paloma CSIC ORCID; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2014 | Oligosacáridos derivados de la lactosa: síntesis, análisis y bioactividad | Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Optimisation of an enzymatic method to obtain modified artichoke pectin and pectic oligosaccharides using artificial neural network tools. In silico and in vitro assessment of the antioxidant activity | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Blanco-Doval, Ana; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 27-oct-2022 | Optimization of pectin enzymatic extraction from tomato by-products using Celluclast® | López-Revenga, Paula; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2017 | Optimization of pectin extraction from artichoke by-products using Celluclast® 1.5L | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2020 | Physical properties of synbiotic yogurts as affected by the acidification rate | Delgado, Paloma CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Nöbel, Stefan | artículo |
openAccess | | 2016 | Prebióticos: definición, obtención y estructura | Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC | capítulo de libro |
openAccess | | 2015 | Prebióticos; concepto, propiedades y efectos beneficiosos | Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Alonso, José Luis CSIC ORCID; Azpiroz, Fernando; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Plou Gasca, Francisco José CSIC ORCID ; Ruas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Clemente, Alfonso CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Presence of mono-, di- and galactooligosaccharides in commercial lactose-free UHT dairy products | Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Copoví, Paula CSIC; Corzo, Nieves CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Presencia de galactooligosacáridos y furosina en preparados lácteos especiales destinados a personas de edad avanzada | Megías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | póster de congreso |