Mostrando resultados 25 a 44 de 120
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2014 | Capacidad de la microbiota oral humana para producir compuestos odorantes del vino a partir de precursores no odorantes de la uva | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2018 | Changes in the volatile profile of Pinot noir wines caused by Patagonian Lactobacillus plantarum and Oenococcus oeni strains | Brizuela, Natalia S.; Bravo-Ferrada, Bárbara M.; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Semorile, Liliana; Tymczyszyn, E. Elizabeth | artículo |
closedAccess | | 25-nov-2009 | Characterization of commercial inactive dry yeast preparations for enological use based on their ability to release soluble compounds and their behavior toward aroma compounds in model wines | Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Alcaide-Hidalgo, Juan María CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | jun-2010 | Chemical and sensory characterization of commercial Xarel.lo white wines from the Penedes region | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartra, Enric; García Cazorla, Joan; Puig-Pujol, Anna; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2016 | Chemical studies on Psidium friedrichsthalianum Nied. fruit flavour and their precursors | Cuadrado-Silva, Carmen Tatiana; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Osorio, Coralia | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2022 | ¿Cómo afecta el procesamiento oral a los compuestos responsables del aroma del vino? Consecuencias para la percepción del aroma y la aceptabilidad | Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2022 | Comparación entre la percepción ortonasal y retronasal de compuestos volátiles alimentarios sensorialmente activos | López-Dávalos, Paula Calvo CSIC; Barroso, Rubén; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2010 | Comparison of liquid-liquid extraction and solid phase extraction fro the GC-MS analysis of phenolic acids resulting from the degradation of wine polyphenols by faecal microbiota | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2021 | La composición de la saliva está relacionada con la percepción del aroma frutal de los vinos | Criado, Celia CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Chaya, Carolina; Fernández-Ruiz, Virginia; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2018 | La composición de la saliva influye en la percepción de la persistencia aromática del vino evaluada mediante análisis de tiempo-intensidad | Criado, Celia CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Chaya, Carolina; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fernández-Ruiz, Virginia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2023 | Decreased retronasal olfaction and taste perception in obesity are related to saliva biochemical and microbiota composition | Calvo López-Dávalos, Paula; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2023 | Decreased retronasal olfaction and taste perception in obesity are related to saliva biochemical and microbiota composition: Appendix A. Supplementary material | Calvo López-Dávalos, Paula; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID | dataset |
openAccess | | 2018 | Desarrollo de la metodología in-mouth headspace sorptive extraction (twister)para la monitorización de la persistencia intraoral del aroma durante el consumo de vino. Aplicación a vinos con distitnta composición | Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | oct-2011 | Descifrando las claves químicas que explican el aroma del vino | Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | trabajo de divulgación |
openAccess | | 2019 | Development of an in-mouth headspace sorptive extraction method (HSSE) for oral aroma monitoring and application to wines of different chemical composition | Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Differences in salivary flow and composition between age groups are correlated to dynamic retronasal aroma perception during wine consumption | Criado, Celia CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2022 | La edad y el género influyen en la liberación del aroma en la cavidad oral durante el consumo de vino | Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2017 | Efecto del contenido de etanol en la liberación intraoral inmediata y prolongada de ésteres frutales del vino y en la persistencia aromática | Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Criado, Celia CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2021 | Effect of addition of human saliva on steady and viscoelastic rheological properties of some commercial dysphagia-oriented products | Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Criado, Celia CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2021 | Effect of exposure of the oral cavity to various aromatized wine matrices on salivary parameters. Relationship with the changes in aroma during wine oral processing | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Criado, Celia CSIC ORCID; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | póster de congreso |