English   español  

Navegación por Autor rp07481

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 2 a 21 de 109 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessPóster - A Diaporthe endophyte improves the field performance of tritordeum.pdf.jpg2018A Diaporthe endophyte improves the field performance of tritordeumZabalgogeazcoa, Iñigo ; Cuesta Sánchez, M. José CSIC; Arellano, Juan B. CSIC ORCID ; Mellado-Ortega, Elena CSIC; Oiz, Luis Fernando; Oiz, Luis; Lazzeri, Paul; Martínez, Cristóbal; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID ; Vázquez de Aldana, Beatriz R. CSIC ORCID póster de congreso
openAccessfpls-11-553948.pdf.jpg28-oct-2020Accumulation of Target Gene Mutations Confers Multiple Resistance to ALS, ACCase, and EPSPS Inhibitors in Lolium Species in ChileVázquez-García, José G.; Alcántara de la Cruz, Ricardo; Palma-Bautista, Candelario; Rojano-Delgado, Antonia María; Cruz-Hipólito, Hugo Enrique; Torra, Joel; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID ; Prado, R. delartículo
openAccesstipos_panes.pdf.jpgmay-2019Análisis del contenido en gluten en diferentes tipos de panes comercializados en EspañaBarro Losada, Francisco CSIC ORCID ; Giménez, María J. CSIC ORCID; Sánchez, S.; León Rodríguez, Elena; Aguilar, C.; Chamizo, Sonia CSIC ORCID; Moscoso, N.; Nieto, L.; Raya, L.; Terrón, R.póster de congreso
openAccessjul-2021Apoplastic lipid barriers regulated by conserved homeobox transcription factors extend seed longevity in multiple plant speciesRenard, J; Martínez-Almonacid, I.; Queralta Castillo, I.; Sonntag, A; Hashim, A; Bissoli, G; Campos, L; Muñoz-Bertomeu, Jesús CSIC ORCID; Niñoles, R; Roach, T.; Sánchez-León, Susana CSIC ORCID; Ozuna, C.V; Gadea, José; Lisón Párraga, Purificación CSIC ORCID; Kranner, I; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID ; Serrano, R.; Molina, Isabel CSICartículo
openAccess2021Biotechnology and Plant BreedingBarro Losada, Francisco CSIC ORCID ; Sánchez-Pérez, Raquel CSIC ORCID ; Crespo, José L. CSIC ORCID ; Fernández-Muñoz, Rafael; Igartua Arregui, Ernesto CSIC ORCID ; Lois, L. María CSIC ORCID; Malvar Pintos, Rosa Ana CSIC ORCID ; Orzáez Calatayud, Diego; Prieto, Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2014Candidate gene expression analysis of the genes located in the QTLAR3 in chickpea related with Ascochyta blight resistanceMadrid, Eva CSIC ORCID; Gil, Juan; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID ; Millán, Teresa; Rubio, Josefapóster de congreso
openAccessnutrients-11-00220.pdf.jpg22-ene-2019Celiac Immunogenic Potential of α-Gliadin Epitope Variants from Triticum and Aegilops SpeciesRuiz-Carnicer, Ángela; Comino, Isabel; Segura, Verónica; Ozuna, Carmen V.; Moreno, María de Lourdes; López-Casado, Miguel Ángel; Torres, María Isabel; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID ; Sousa Martín, Carolinaartículo
openAccessJ Cereal Science-2014-354.pdf.jpgmay-2014Cereals for developing gluten-free products and analytical tools for gluten detectionRosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID ; Sousa Martín, Carolina; Mena, M. Carmenartículo
openAccess2011Characterization of a Collection of Brassica carinata Genotypes for in vitro Culture Response and Mode of Shoot RegenerationGil Humanes, Javier CSIC; Martín, Antonio CSIC ORCID ; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccessceliac_disease_Gimenez.pdf.jpg2017Characterization of celiac disease related oat proteins: bases for the development of high quality oat varieties suitable for celiac patientsGiménez, María J. CSIC ORCID; Real, Ana; García-Molina, María D.; Sousa Martín, Carolina; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccessCharacterization of Changes in Gluten Proteins.pdf.jpg27-feb-2017Characterization of Changes in Gluten Proteins in Low-Gliadin Transgenic Wheat Lines in Response to Application of Different Nitrogen RegimesGarcía-Molina, María D.; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2011Characterization of α/β- and γ-gliadins in commercial varieties and breeding lines of durum wheat using MALDI-TOF and A-PAGE gelsMarín, Santiago CSIC; Gil Humanes, Javier CSIC; Hernando, Alberto; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccessgluten_fructan_breads.pdf.jpg10-jun-2022Comparative characterization of the gluten and fructan contents of breads from industrial and artisan bakeries: a study of food products in the Spanish marketMarín-Sanz, Miriam CSIC; Sánchez-León, Susana CSIC ORCID; León, Elena; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccess1471-2229-9-66.pdf.jpg29-may-2009Comparative genomic analysis and expression of the APETALA2-like genes from barley, wheat, and barley-wheat amphiploidsGil Humanes, Javier CSIC; Pistón, Fernando CSIC ORCID; Martín, Antonio CSIC ORCID ; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-ago-2017Comparative proteomic analysis of two transgenic low-gliadin wheat lines and non-transgenic wheat controlGarcía-Molina, María D.; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; Foti, Salvatore; Masci, Stefania; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccessstudy_alpha-gliadin_Ozuna.pdf.jpgoct-2013Comparative study of the alpha-gliadin genes in diploid and polyploid genomes of wheatOzuna, Carmen CSIC ORCID; Giménez, María J. CSIC ORCID; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID póster de congreso
openAccessGut_Microbiota.pdf.jpg16-may-2022Consumption of Tritordeum Bread Reduces Immunogenic Gluten Intake without Altering the Gut MicrobiotaHaro, Carmen CSIC ORCID; Guzmán-López, María H. CSIC; Marín-Sanz, Miriam CSIC; Sánchez-León, Susana CSIC ORCID; Vaquero, Luis; Pastor, Jorge; Comino, Isabel; Sousa Martín, Carolina; Vivas, Santiago; Landa, Blanca B. CSIC ORCID ; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccessmay-2021Contenido de prolamina y peso del grano de líneas de trigo RNAi con bajo contenido en gluten bajo diferentes condiciones de temperatura y nitrógenoMarín-Sanz, Miriam CSIC; Giménez, María J. CSIC ORCID; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID ; Savin, Roxanacomunicación de congreso
openAccessparametros_calidad_trigo_Garcia.pdf.jpgoct-2013Determinación de parámetros de calidad de variedades de trigo con muy bajo contenido en epítopos de celiaquía mediante NIRGarcía-Molina, María D.; García, J.; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2015Diversification of the celiac disease α-gliadin complex in wheat: a 33-mer peptide with six overlapping epitopes, evolved following polyploidizationOzuna, Carmen CSIC ORCID; Lehisa, Julio C. M.; Giménez, María J. CSIC ORCID; Álvarez, Juan B.; Sousa Martín, Carolina; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID artículo