Mostrando resultados 147 a 166 de 303
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2011 | High presure-modified starches as carriers for phenolic compounds | Górecki, Adrian R.; Błaszczak, Wioletta; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Garrido, Leoncio CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2007 | Hydrophilic and lipophilic antioxidant capacities of commercial dietary antioxidant supplements | Garrido, Ignacio CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
closedAccess | | 2001 | Hydroxycinnamic acids and ferulic acid dehydrodimers in barley and processed barley | Hernanz, Dolore; Núñez Morales, Verónica; Sancho, Ana I.; Faulds, Craig B. CSIC; Williamson, Gary; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
openAccess | | 2022 | Hypertension-and glycaemia-lowering effects of a grape-pomace-derived seasoning in high-cardiovascular risk and healthy subjects. Interplay with the gut microbiome | Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Celis, Miguel de; Belda, Ignacio; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1997 | Identification of 2,3-dihydroxy-1-guaiacylpropan-1-one in brandies | Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Jimeno, M. Luisa CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Impact of a sustained consumption of grape extract on digestion, gut microbial metabolism and intestinal barrier in broiler chickens | Chamorro, Susana CSIC ORCID; Romero, Carlos CSIC ORCID; Brenes, Agustín CSIC; Sánchez-Patán, Fernando CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Viveros, Agustín CSIC; Arija, Ignacio CSIC | artículo |
openAccess | | 2018 | Impacto de diferentes tipos de fibra en la microbiota intestinal: una aproximación reológica, microbiológica y metabólica empleando el Simulador Gastrointestinal Dinámico simgi® | Tamargo, Alba ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Cueva, Carolina CSIC ORCID | presentación |
closedAccess | | 2020 | Impacto de la suplementación con probióticos en el metabolismo intestinal de los polifenoles de la uva | Gil-Sánchez, Irene CSIC; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Tamargo, Alba ; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2016 | Implementación de la plataforma Simulador Gastrointestinal Dinámico (SIMGI) del CIAL | Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Tamargo, Alba ; Gil-Sánchez, Irene CSIC; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Martín, Diana CSIC ORCID ; García-Risco, Mónica R. CSIC ; Fornari, Tiziana CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2004 | In vitro antioxidant activity of red grape skins | Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Núñez Morales, Verónica; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
closedAccess | | 2012 | In vitro fermentation of a red wine extract by human gut microbiota: Changes in microbial groups and formation of phenolic metabolites | Sánchez-Patán, Fernando CSIC; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Quintanilla-López, Jesús Eduardo CSIC ORCID ; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | In vitro fermentation of grape seed flavan-3-ol fractions by human faecal microbiota: changes in microbial groups and phenolic metabolites | Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Sánchez-Patán, Fernando CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Influence of locally-selected yeast on the chemical and sensorial properties of Albariño white wines | Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Juega, M. CSIC; Núñez Gutiérrez, Yolanda Pilar CSIC; Martínez Rodríguez, María del Carmen CSIC ORCID; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2010 | Influence of storage conditions in the polyphenolic profile of common bean (Phaseolus vulgaris) | Mujica, M. V.; Garrido, Ignacio CSIC; Soto, N.; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Granito, Marisela | póster de congreso |
openAccess | | mar-2010 | Influence of the genotype on the anthocyanin composition, antioxidant capacity and color of Chilean pomegranate ( Punica granatum L.) juices | Sepúlveda, Elena; Sáenz, Carmen; Peña, Álvaro; Robert, Paz; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
openAccess | | 2017 | Influence of viscosity on human intestinal microbiota growth under simulated physiological conditions | Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Tamargo, Alba ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2018 | Influence of viscosity on the growth of human gut microbiota | Tamargo, Alba ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2007 | Influencia de las condiciones climáticas en la síntesis de antocianos durante la maduración de las uvas de Vitis vinifera L. cv. Merlot | Suárez Colomo, Rafael; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | comunicación de congreso |
openAccess | | 2007 | Influencia de las lías durante el proceso de envejecimiento en barrica y botella de un vino monovarietal de Vitis vinifera cv Tempranillo | Pino, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Superviola, Julián; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2007 | Ingredientes dietéticos procedentes de la uva: Evaluación química y funcional | Monagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |