English   español  

Navegación por Autor rp05281

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 169 a 188 de 203 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Relevamiento de actividad β-galactosidasa en propionibacterias lácteas para la síntesis de oligosacáridos prebióticos a partir de lactosa (gos) y lactulosa (OsLu)Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Zárate, Gabrielacomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Rennet - Clotting properties and starter activity on milk acidified with carbon dioxideCalvo, Marta CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Resistance to mammalian digestion and prebiotic properties of novel galacto-oligosaccharides from lactuloseClemente, Alfonso CSIC ORCID; Marín-Manzano, M. Carmen CSIC; Rubio, Luis A. CSIC ORCID ; Hernández-Hernández, Oswaldo CSIC ORCID ; Sanz Herranz, Yolanda CSIC ORCID; Laparra, José Moisés CSIC ORCID; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID póster de congreso
openAccess2014Rheological behaviour of oligosacharides derived from lactose and lactuloseLópez-Sanz, Sara CSIC; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, Rodrigo CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID póster de congreso
openAccessmanusrolepectin.pdf.jpg2021Role of pectin in the current trends towards low-glycaemic food consumptionMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Screening of ß-galactosidase activity of Argentinian lactic acid bacteria for synthesis of prebiotic oligosaccharides from lactose (GOS) and lactulose (OsLu)Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Zárate, Gabrielacomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Selective fractionation of disaccharide mixtures by supercritical CO2 with ethanol as co-solventMontañés, Fernando CSIC ORCID; Fornari, Tiziana CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Simulación colónica del efecto microbiológico causado por el empleo de oligosacáridos de lactulosa en la transición entre dietas con diferente contenido energéticoBarroso, Elvira CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Álvarez-Rodríguez, I.; Sánchez García, Isidro CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Simultaneous analysis of lysine, Nɛ-carboxymethyllysine and lysinoalanine from proteinsBosch, Lourdes; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Alegría, Amparo; Farré, Rosaura; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
openAccesspostersuero.pdf.jpg2015Síntesis e identificación de oligosacáridos derivados de lactosa y lactulosa a partir de permeado de suero de queseríaSabater, Carlos CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID póster de congreso
openAccessStability of oligosaccharides.pdf.jpg2015Stability of oligosaccharides derived from lactulose during the processing of milk and apple juiceLópez-Sanz, Sara CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
openAccess2014Stability of oligosaccharides derived from lactulose during the thermal processing of milk and apple juiceVillamiel, Mar CSIC ORCID ; López-Sanz, Sara CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID presentación
openAccesssunflowerhead.pdf.jpg2018Structural and technological characterization of pectin extracted with sodium citrate and nitric acid from sunflower headsMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Rico-Rodríguez, Fabián; Wilde, Peter J.; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
openAccessstudyinfluential PectineUltra.pdf.jpg2011Study of influential factors on oligosaccharide formation by fructosyltransferase activity during stachyose hydrolysis by pectinex ultra SP-LMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
openAccessmilkprebioticarbohydrate.pdf.jpg2017Study on the digestion of milk with prebiotic carbohydrates in a simulated gastrointestinal modelFerreira-Lazarte, Alvaro CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Mulet-Cabero, Ana-Isabel; Rigby, Neil; Olano, Agustín CSIC ; Mackie, Alan; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
openAccess2011Supercritical CO2 impregnation of lactulose on chitosan: A comparison between scaffolds and microspheres formDíez-Municio, M. CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Olano, Agustín CSIC ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID artículo
openAccesssuplmatinvitro2023.pdf.jpg2023Supplementary materials for In vitro digestibility of oligosaccharides synthesized by dairy propionibacteria β-galactosidase from lactose, lactulose and lactitolFara, Agustina; Hernández-Hernández, Oswaldo CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Zárate, Gabrieladataset
openAccess2022Supporting Information for Use of natural low-methoxyl pectin from sunflower by-products for the formulation of low-sucrose strawberry jamsMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Garrido-Galand, Sara; Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID dataset
openAccesssurveyfruits.pdf.jpg2014Survey of quality indicators in commercial dehydrated fruitsMegías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
openAccessLeuconostocmesenteroidedextransucrase.pdf.jpg2012Synthesis and characterization of a potential prebiotic trisaccharide from cheese whey permeate and sucrose by Leuconostoc mesenteroides dextransucraseDíez-Municio, M. CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Jimeno, M. Luisa CSIC ORCID; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo