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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Lactic acid production and rheological properties of yogurt made from milk acidified with carbon dioxideCalvo, Marta CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Cobos, Angelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Manufacture of cheese made from CO2-treated milkMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
openAccessWO2015036637_A1.pdf.jpg19-mar-2015Method for the synthesis of kojibiose and the application thereof in the production of food and pharnaceutical compositionsDíez-Municio, M. CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Montilla, Antonia CSIC ORCID solicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Microbiological and physicochemical characteristics of Gamonedo blue cheese during ripeningGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Rodríguez González, Ana CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Modelling of artichoke pectin extraction using artificial neural networksSabater, Carlos CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Modelling of prebiotic-supplemented powdered infant formulas quality parameters using machine learningSabater, Carlos CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Ovejero, Adrián; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID póster de congreso
openAccesscitrusapplepectin.pdf.jpg2017Modification of citrus and apple pectin by power ultrasound: Effects of acid and enzymatic treatmentMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Non-enzymatic browning evaluation during the storage of freeze-dried apple juiceRubio-Expósito, A.; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID póster de congreso
openAccessnuevasintesisenzimatica.pdf.jpg2013Nueva síntesis enzimática y caracterización estructural de dos oligosacáridos potencialmente bioactivosDíez-Municio, M. CSIC ORCID; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Jimeno, M. Luisa CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID póster de congreso
openAccessMuñoz-Almagro 2020; Obtainment and characterisation of pectin from sunflower heads purified by membrane.pdf.jpg2020Obtainment and characterisation of pectin from sunflower heads purified by membrane separation techniquesMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Wilde, Peter J.; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
openAccessalimentoprebioticocapitulo.pdf.jpg2010Obtención de ingredientes alimenticios de carácter prebióticoMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Obtención de pecto-oligosacáridos (pos) a partir de subproductos de cítricos y manzana mediante la utilización de enzimas comercialesSabater, Carlos CSIC ORCID ; Ferreira-Lazarte, Alvaro CSIC ORCID ; Ruiz Aceituno, Laura CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID póster de congreso
openAccesspecto-oligosacáridos-pos.pdf.jpg2015Obtención de pectooligosacáridos derivados de pectinas de cítricos y de manzana utilizando extractos enzimáticos comercialesFerreira-Lazarte, Alvaro CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID póster de congreso
openAccessOligosabioacCYTED.pdf.jpg2013Obtención y caracterización de nuevos oligosacáridos bioactivos a partir de permeados de suero de queseríaMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Díez-Municio, M. CSIC ORCID; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Obtention and characterization of glycosylated derivatives of low molecular weight chitosan through amide formationRuiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Cardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID póster de congreso
openAccessmanusohmic.pdf.jpg2021Ohmic heating pretreatment accelerates black garlic processingRíos-Ríos, Karina L.; Gaytán-Martínez, Marcela; Rivera-Pastrana, D. M.; Morales-Sánchez, Eduardo; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Mercado-Silva, Edmundo; Vázquez-Barrios, M. Estelaartículo
openAccessoligosabioactivi.pdf.jpg2014Oligosacáridos derivados de la lactosa: síntesis, análisis y bioactividadMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
openAccessmanusoptimis.pdf.jpg2021Optimisation of an enzymatic method to obtain modified artichoke pectin and pectic oligosaccharides using artificial neural network tools. In silico and in vitro assessment of the antioxidant activitySabater, Carlos CSIC ORCID ; Blanco-Doval, Ana; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
openAccessoptimisationconvectivdrying.pdf.jpg2013Optimisation of convective drying of carrots using selected processing and quality indicatorsGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Fornari, Tiziana CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
openAccesspreparapecto.pdf.jpg2017Optimización del proceso de extracción de pectina de capítulos de girasol mediante ácido nítricoMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID comunicación de congreso