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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 1999 | Lactic acid production and rheological properties of yogurt made from milk acidified with carbon dioxide | Calvo, Marta CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Cobos, Angel | artículo |
closedAccess | | 1995 | Manufacture of cheese made from CO2-treated milk | Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC | artículo |
openAccess | | 19-mar-2015 | Method for the synthesis of kojibiose and the application thereof in the production of food and pharnaceutical compositions | Díez-Municio, M. CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | solicitud de patente |
closedAccess | | 1992 | Microbiological and physicochemical characteristics of Gamonedo blue cheese during ripening | González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Rodríguez González, Ana CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2018 | Modelling of artichoke pectin extraction using artificial neural networks | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2018 | Modelling of prebiotic-supplemented powdered infant formulas quality parameters using machine learning | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Ovejero, Adrián; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2017 | Modification of citrus and apple pectin by power ultrasound: Effects of acid and enzymatic treatment | Muñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Non-enzymatic browning evaluation during the storage of freeze-dried apple juice | Rubio-Expósito, A.; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2013 | Nueva síntesis enzimática y caracterización estructural de dos oligosacáridos potencialmente bioactivos | Díez-Municio, M. CSIC ORCID; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Jimeno, M. Luisa CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2020 | Obtainment and characterisation of pectin from sunflower heads purified by membrane separation techniques | Muñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Wilde, Peter J.; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2010 | Obtención de ingredientes alimenticios de carácter prebiótico | Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2016 | Obtención de pecto-oligosacáridos (pos) a partir de subproductos de cítricos y manzana mediante la utilización de enzimas comerciales | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Ferreira-Lazarte, Alvaro CSIC ORCID ; Ruiz Aceituno, Laura CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2015 | Obtención de pectooligosacáridos derivados de pectinas de cítricos y de manzana utilizando extractos enzimáticos comerciales | Ferreira-Lazarte, Alvaro CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2013 | Obtención y caracterización de nuevos oligosacáridos bioactivos a partir de permeados de suero de quesería | Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Díez-Municio, M. CSIC ORCID; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2010 | Obtention and characterization of glycosylated derivatives of low molecular weight chitosan through amide formation | Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Cardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2021 | Ohmic heating pretreatment accelerates black garlic processing | Ríos-Ríos, Karina L.; Gaytán-Martínez, Marcela; Rivera-Pastrana, D. M.; Morales-Sánchez, Eduardo; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Mercado-Silva, Edmundo; Vázquez-Barrios, M. Estela | artículo |
openAccess | | 2014 | Oligosacáridos derivados de la lactosa: síntesis, análisis y bioactividad | Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Optimisation of an enzymatic method to obtain modified artichoke pectin and pectic oligosaccharides using artificial neural network tools. In silico and in vitro assessment of the antioxidant activity | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Blanco-Doval, Ana; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2013 | Optimisation of convective drying of carrots using selected processing and quality indicators | Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Fornari, Tiziana CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Optimización del proceso de extracción de pectina de capítulos de girasol mediante ácido nítrico | Muñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | comunicación de congreso |