English   español  

Navegación por Autor rp05281

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 22 a 41 de 203 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Bacteriological, biochemical, and immunological modifications in human colostrum after holder pasteurisationMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
openAccessextremely preterm infants.pdf.jpg2015Bacteriological, biochemical, and immunological properties of colostrum and mature milk from mothers of extremely preterm infantsMoles, Laura; Manzano, Susana; Fernández, Leónides; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Ares, Susana; Rodríguez, Juan M.; Espinosa-Martos, Ireneartículo
openAccessberrytechni.pdf.jpg2021Berry fruits as source of pectin: Conventional and non-conventional extraction techniquesMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Ruiz-Torralba, Arancha; Méndez-Albiñana, Pablo CSIC; Guerra-Hernández, Eduardo; García-Villanova, Belén; Moreno, Rodrigo CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
openAccessWO2020100075A1.pdf.jpg22-may-2020Biocatalyst for the synthesis of lactitol-derived oligosaccharides with prebiotic properties for the production of functional foodsBarrios Narváez, Yuri; Chito-Trujillo, Diana M.; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Rada-Mendoza, Maite; Ramírez, Alfonso; Villamiel, Mar CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessMARINE CHITOSAN.pdf.jpg2013Biological effects and extraction processes used to obtain marine chitosanMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID capítulo de libro
openAccesscaracfres.pdf.jpg2016Caracterización de pectinas industriales de cítricos y su aplicación como recubrimientos de fresasMuñoz Labrador, Ana CSIC ORCID ; Moreno, Rodrigo CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID póster de congreso
openAccess2012Carbohidratos prebióticos de origen lácteo. Desarrollo y aplicación en la industria alimentariaOlano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Díez-Municio, M. CSIC ORCID; Megías-Pérez, Roberto CSIC ORCIDpresentación
openAccessFuncionalidad-lacteos.pdf.jpg2009Carbohidratos prebióticos derivados de la lactosaCorzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Cardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Carbohydrate composition of prebiotic supplemented infant formulaSabater, Carlos CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID póster de congreso
openAccessSabater 2020; Carbohydrate fraction characterisation of functional yogurts containing pectin and pectic oligosaccharides through convolutional networks.pdf.jpg2020Carbohydrate fraction characterisation of functional yogurts containing pectin and pectic oligosaccharides through convolutional networksSabater, Carlos CSIC ORCID ; Abad García, Celia; Delgado, Paloma CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Characterization of novel galactooligosaccharides derived from lactuloseHernández-Hernández, Oswaldo CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Clemente, Alfonso CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Chemical and physical changes during the storage of dehydrated vegetablesGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID póster de congreso
openAccessCarrots Dehydrated.pdf.jpg2010Chemical and Physicochemical Quality Parameters in Carrots Dehydrated by Power UltrasoundSoria, Ana C. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Riera, Enrique CSIC ORCID; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Chromatographic characterization of pectins extracted from artichoke by-products using ultrasoundsSabater, Carlos CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Chromatographic determination of soluble fraction of carbohydrates in legumes from AlgeriaMoussou, Nadia; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Zaidi, Farid; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Computational modelling to simulate colonic fermentation of prebiotic oligosaccharide structuresSabater, Carlos CSIC ORCID ; Blanco Doval, Ana; Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCID; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Correlation between lactulose and furosine in UHT-heated milkMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
openAccesscurrenoligosa.pdf.jpg2017Current state and latest advances in the concept, production and functionality of prebiotic oligosaccharidesMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
openAccessdeshidracalida.pdf.jpg2010Deshidratación de vegetales por convección y por ultrasonidos. Indicadores de calidadMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Determinación de la masa molecular de pectinas por HP-SEC. Optimización de la detección por ELSD y por RIDVillamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID comunicación de congreso