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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessIglesias2022JAgriFoodChem.pdf.jpg31-ago-2022Lunularin Producers versus Non-producers: Novel Human Metabotypes Associated with the Metabolism of Resveratrol by the Gut MicrobiotaIglesias-Aguirre, Carlos E.; Vallejo, Fernando CSIC ORCID; Beltrán Riquelme, David; Aguilar-Aguilar, Elena; Puigcerver, J.; Alajarín, Mateo; Berná, José; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessIglesias2021FoodFunction.pdf.jpg20-ago-2021Main drivers of (poly)phenol effects on human health: Metabolite production and/or gut microbiota-associated metabotypes?Iglesias-Aguirre, Carlos E.; Cortés-Martín, Adrián; Ávila-Gálvez, María Ángeles; Giménez-Bastida, J. A. CSIC ORCID ; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; González-Sarrías, Antonio CSIC ORCID; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo de revisión
openAccessWO2012066165A2.pdf.jpg24-may-2012Method and associated system for detecting and analysing pathogenic agents and/or agents capable of causing the deterioration of food of vegetable originGil Muñoz, M.ª Isabel; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; Beltrán Riquelme, Davidsolicitud de patente
openAccessES2382516A1.pdf.jpg11-jun-2012Método y sistema asociado para la detección y el análisis de agentes patógenos y/o capaces de causar el deterioro en alimentos vegetalesGil Muñoz, M.ª Isabel; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; Beltrán Riquelme, Davidsolicitud de patente
openAccessWO2014147280A1.pdf.jpg25-sep-2014Micro-organism that can convert ellagic acid and ellagitannins into urolithins and use of sameTomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Beltrán Riquelme, David; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; García-Villalba, Rocío CSIC ORCIDsolicitud de patente
closedAccess8-nov-2008Microbial Quality and Bioactive Constituents of Sweet Peppers from Sustainable Production SystemsMarín Fernández, Alicia CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Flores, Pilar; Hellín, Pilar; Selma, María Victoria CSIC ORCID artículo
openAccessES2510216_A1.pdf.jpg20-oct-2014Microorganismo capaz de convertir ácido elágico y elagitaninos en urolitinas y uso del mismoTomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Beltrán Riquelme, David; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; García-Villalba, Rocío CSIC ORCIDsolicitud de patente
openAccessES2510216_B1.pdf.jpg20-oct-2014Microorganismo capaz de convertir ácido elágico y elagitaninos en urolitinas y uso del mismoTomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Beltrán Riquelme, David; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; García-Villalba, Rocío CSIC ORCIDpatente
openAccessCEBAS_AGROCSIC.pdf.jpgdic-2005Nuevas Tendencias de Procesado y Conservación de Alimentos Vegetales de IV GamaGil Muñoz, M.ª Isabel; Allende, Ana CSIC ORCID ; Beltrán Riquelme, David; Selma, María Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-nov-2005Overview of Hazards in Fresh‐Cut Produce Production: Control and Management of Food Safety HazardsGil Muñoz, M.ª Isabel; Selma, María Victoria CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccess11-jun-2005Ozonated Water Extends the Shelf Life of Fresh-Cut LettuceBeltrán Riquelme, David; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Marín Fernández, Alicia CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
openAccessCortes2021MolNutrFoodRes.pdf.jpg11-feb-2021Pharmacological Therapy Determines the Gut Microbiota Modulation by a Pomegranate Extract Nutraceutical in Metabolic Syndrome: A Randomized Clinical TrialCortés-Martín, Adrián; Iglesias-Aguirre, Carlos E.; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
closedAccess4-ago-2007Potential microbial risk factors related to soil amendments and irrigation water of potato cropsSelma, María Victoria CSIC ORCID ; Allende, Ana CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Elizaquível, P.; Aznar, Rosa CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccessjul-2009Prevention of Escherichia coli cross-contamination by different commercial sanitizers during washing of fresh-cut lettuceLópez-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccess24-sep-2010Preventive Oral Treatment with Resveratrol Pro-prodrugs Drastically Reduce Colon Inflammation in RodentsLarrosa, Mar CSIC ORCID; Tomé-Carneiro, Joao CSIC ORCID; Yáñez-Gascón, María J. CSIC ORCID; Alcántara, David CSIC; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Beltrán Riquelme, David; García-Conesa, María Teresa CSIC ORCID ; Urbán, Cristina CSIC; Lucas, Ricardo CSIC; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Morales, Juan C.; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
closedAccess29-feb-2008Real-time PCR based procedures for detection and quantification of Aspergillus carbonarius in wine grapesSelma, María Victoria CSIC ORCID ; Martínez-Culebras, Pedro V. CSIC ORCID; Aznar, Rosa CSIC ORCIDartículo
closedAccess23-feb-2008Reduction by gaseous ozone of Salmonella and microbial flora associated with fresh-cut cantaloupeSelma, María Victoria CSIC ORCID ; Ibáñez, Ana María; Cantwell, Marita; Suslow, Trevorartículo
closedAccess7-mar-2008Role of commercial sanitizers and washing systems on epiphytic microorganisms and sensory quality of fresh-cut escarole and lettuceAllende, Ana CSIC ORCID ; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Villaescusa, Raquel CSIC; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccessfeb-2009Simultaneous detection of the main black aspergilli responsible for ochratoxin A (OTA) contamination in grapes by multiplex real-time polymerase chain reactionSelma, María Victoria CSIC ORCID ; Martínez-Culebras, Pedro V. CSIC ORCID; Elizaquível, P.; Aznar, Rosa CSIC ORCIDartículo
closedAccessene-2010Suitability of aqueous chlorine dioxide versus sodium hypochlorite as an effective sanitizer for preserving quality of fresh-cut lettuce while avoiding by-product formationLópez-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; Truchado, Pilar CSIC ORCID ; Martínez-Sánchez, Ascensión CSIC; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo