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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | jun-2018 | Pigment changes during preservation of green table olive specialities treated with alkali and without fermentation: Effect of thermal treatments and storage conditions | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | nov-2014 | Pigment changes during processing of green table olive specialities treated with alkali and without fermentation | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 25-nov-2009 | Pigment Profile in Non-Spanish Olive Varieties (Olea europaea L. Var. Coratina, Frantoio, and Koroneiki) | Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 13-may-2009 | Los pigmentos como marcadores de trazabilidad del aceite de oliva | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Roca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 18-oct-2010 | Procedimiento de detección de complejos cúpricos de clorofilas en aceites vegetales | Roca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID | solicitud de patente |
openAccess | | 6-nov-2018 | Procedimiento para la optimización de propiedades organolépticas en productos vegetales que contienen pigmentos clorofílicos | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 31-jul-2017 | Procedimiento para la optimización de propiedades organolépticas en productos vegetales que contienen pigmentos clorofílicos | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | solicitud de patente |
openAccess | | 6-nov-2018 | Procedimiento para la optimización de propiedades organolépticas en productos vegetales que contienen pigmentos clorofílicos | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 6-nov-2018 | Procedimiento para la optimización de propiedades organolépticas en productos vegetales que contienen pigmentos clorofílicos | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | solicitud de patente |
openAccess | | 31-jul-2017 | Procedimiento para la optimización de propiedades organolépticas en productos vegetales que contienen pigmentos clorofílicos | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | patente |
openAccess | | jun-2022 | Procedimiento patentado para optimizar el color en productos vegetales verdes | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 20-jun-2010 | Role of peroxidase activity in chlorophyll degradation during olive fruit ripening | Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 14-jun-2004 | Routine and sensitive SPE-HPLC method for quantitative determination of phenophytin a and pyropheophytin a in olive oils | Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 1-jul-2005 | Routine and sensitive SPE-HPLC method for quantitative determination of pheophytin a and pyropheophytin a in olive oils | Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC | artículo |
closedAccess | | 25-oct-2006 | Stay-green phenotype slows the carotenogenic process in Capsicum annuum (L.) fruits | Roca, María CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC | artículo |
openAccess | | 14-jun-2004 | Storage influence on the initial content and class of pigments of virgin olive oil | Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 20-jun-2010 | Termodegradation of Carotenoid Pigments in Virgin Olive Oils | Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 22-oct-2016 | The NUTRAOLEOUM Study, a randomized controlled trial, for achieving nutritional added value for olive oils | Biel, Sara; Mesa, M. Dolores; Torre, Rafael de la; Espejo-Calvo, Juan Antonio; Fernández-Navarro, José Ramón; Fitó, Montserrat; Sánchez Rodríguez, Estefanía; Rosa, Carmen; Marchal, Rosa; Alché Ramírez, Juan de Dios CSIC ORCID; Expósito, Manuela; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Calleja, Miguel Ángel; Covas, María Isabel | artículo |
closedAccess | | 2010 | Thermal Degradation Kinetics of Chlorophyll Pigments in Virgin Olive Oils. 1. Compounds of Series a | Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | sep-2011 | Thermal degradation kinetics of lutein, β-carotene and β-cryptoxanthin in virgin olive oils | Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID | artículo |