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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess17-jun-2019In vitro bioaccessibility and bioavailability of minerals and pigments from macroalgae-fortified frankfurtersGallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessTable_olive_processing.pdf.jpg14-jun-2004Individual behavior of olive fruits during table olive processingGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICpóster de congreso
openAccessfoods-09-00701.pdf.jpg1-jun-2020Influence of Alkaline Treatment on Structural Modifications of Chlorophyll Pigments in NaOH—Treated Table Olives Preserved without FermentationBerlanga-Del Pozo, Marta CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID artículo
closedAccess24-jun-2009Influence of the Chlorophyll Pigment Structure on Its Transfer from an Oily Food Matrix to Intestinal Epithelium CellsGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
openAccessPóster Congreso CyTA 2022 Gallardo-Guerrero et al..pdf.jpgjun-2022Investigación de mercado en especialidades de aceitunas verdes de mesa en relación con el uso de colorantes y sales de Cu (II): Perfil de pigmentos clorofílicos vs . contenido de cobreLuna-Sojo, M. J.; Berlanga-Del Pozo, Marta CSIC; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID póster de congreso
openAccessPostP_2012_JAFC_V60_P7040.pdf.jpg18-jul-2012Mathematical model to predict the formation of pyropheophytin a in virgin olive oil during storageAparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Roca, María CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID artículo
openAccessCarotenoides_agroaliment_salud_Cap20.pdf.jpg11-nov-2017Metabolismo de carotenoides en el fruto del olivo y sus modificaciones en el procesado industrialRoca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessWO2010119162A1.pdf.jpg21-oct-2010Method for detecting copper complexes of chlorophyll in vegetable oilsRoca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessWO2017114994A1.pdf.jpg6-jul-2017Method for the optimisation of organoleptic properties in vegetable products containing chlorophyllous pigmentsGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessEP3620057A1.pdf.jpg11-mar-2020Method for the optimisation of organoleptic properties in vegetable products containing chlorophyllous pigmentsGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessEP3398441A1.pdf.jpg31-jul-2017Method for the optimisation of organoleptic properties in vegetable products containing chlorophyllous pigmentsGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID patente
openAccessUS2020236960A1.pdf.jpg30-jul-2020Method for the optimisation of organoleptic properties in vegetable products containing chlorophyllous pigmentsGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessWO2018202932A1.pdf.jpg8-nov-2018Method for the optimisation of organoleptic properties in vegetable products containing chlorophyllous pigmentsGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessjun-2018Pigment changes during preservation of green table olive specialities treated with alkali and without fermentation: Effect of thermal treatments and storage conditionsGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_Food_Res_Int_2014_v65_p224.pdf.jpgnov-2014Pigment changes during processing of green table olive specialities treated with alkali and without fermentationGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID artículo
closedAccess25-nov-2009Pigment Profile in Non-Spanish Olive Varieties (Olea europaea L. Var. Coratina, Frantoio, and Koroneiki)Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessposter expoliva 2009 Digital  CSIC.pdf.jpg13-may-2009Los pigmentos como marcadores de trazabilidad del aceite de olivaGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Roca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICpóster de congreso
openAccess2346628_A1.pdf.jpg18-oct-2010Procedimiento de detección de complejos cúpricos de clorofilas en aceites vegetalesRoca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessES2627728B1.pdf.jpg31-jul-2017Procedimiento para la optimización de propiedades organolépticas en productos vegetales que contienen pigmentos clorofílicosGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID patente
openAccessES2688740B4.pdf.jpg6-nov-2018Procedimiento para la optimización de propiedades organolépticas en productos vegetales que contienen pigmentos clorofílicosGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID patente