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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999High pressure response of fruit jams contaminated with Listeria monocytogenesPréstamo, Guadalupe CSIC ; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Fonberg-Broczek, M.; Arroyo, G.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003High Pressure-Assisted and High Pressure-Induced Thawing: Two Different ProcessesOtero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000High-presssure shift freezing. Part 2. Modeling of freezing times for a finite cylindrical modelSanz Martinez, Pedro Dimas ; Otero, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000High-pressure shift freezing. Part 1. Amount of ice instantaneously formed in the processOtero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
openAccessMilkPhysProperties-V-Electrical Conductivity_Intern.Agrophysicsv1n1p41-54 (2).pdf.jpg1985Influence of temperature and composition on some physical properties of milk and milk concentrates, V. Electrical conductivityFernández Martín, Fernando CSIC; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Modelling heat transfer in high pressure food processing: A reviewOtero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Procesado de alimentos a Alta Presión y baja temperatura¿Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Protein denaturation and structural damage during high-pressure-shift freezing of porcine and bovine muscleFernández Martín, Fernando CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Response to high-pressure, low-temperature treatment in vegetables: Determination of survival rates of microbial populations using flow cytometry and detection of peroxidase activity using confocal microscopyArroyo, G.; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Préstamo, Guadalupe CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Volumetric properties of sunflower and olive oils at temperatures between 15 and 55°C under pressures up to 350 MPaGuignon, Bérengère; Aparicio, C.; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Volumetric properties of sunflower methyl ester oil at high pressureAparicio, C.; Guignon, Bérengère; Rodríguez-Antón, L. M.; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo